پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان
شامل 27 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب :
تعريف نان
اثرات سوء مصرف جوش شيرين بر كيفيت نان
اثرات سوء استفاده از جوش شيرين بر بهداشت سلامت مصرف كنندگان
- اختلالات الكتروليتي
تجمع فلزات سنگين مضر در بدن :
مزايا و اهميت تهيه نان بعد از طي فرآيند تخمير
شناخت خمير رسيده از خمير نرسيده :
فرآيند ورآمدن و پوك شدن خمير در تهيه نان :
انواع و طرز استفاده از مخمرهاي مجاز و مفيد در تخمير خمير
( بجاي استفاده از جوش شيرين) :
خمير ترش :
ويژگيهاي كاربرد خمير ترش
مايه خمير تازه : Fresh yeast
مايه خمير خشك فعال : Active dried yeast
مايه خمير خشك فعال فوري : instant active dried yeast
آلودگي هاي نان :
راههاي جلوگيري از آلودگي هاي ميكروبي نان
علاوه بر رعايت شرايط فوق عوامل ديگري نيز درجلوگيري از فساد ميكروبي نان مؤثر مي باشد
قوانين و مقررات بهداشتي جهت برخورد با افزودن مواد شيميايي غيرمجاز
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
مقدمه
نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد.
rahhaye jelogiri az alodegie nan_1685640092_61490_8524_1369.zip0.21 MB |