توضیحات :
پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)
شامل 55اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب:
)feed processingعمل آوري خوراك (
اهداف عمل آوري خوراك :
2- تغيير اندازه خوراك (particle size)
3- تغيير ميزان رطوبت
4- افزودن آب به غلات ذخيره شده
5- افزودن آب به جيره جهت بهبود خوشخوراكي و بهبود يكنواختي مخلوط
6- بهبود مصرف خوراك
- 7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):
8 – تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك :
9- تغيير در محتويات مواد مغذي :
روشهاي عمل آوري علوفه : ( Forage Processing Methods)
خرد كردنchopping) )
Shredding
خشك كردن:
پلت كردن:
آمونياكي كردنAmmoniation) )
عمل آوري فضولات حيواني:
نگهداري (preservatives )
جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب
بهبود مکانیزاسیون :
بهبود فعالیت شکمبه (مواد شیمیایی،بافرها ،عبوری یا bypass)
روش عمل آوری مرطوب wet))
2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی
ب )عمل آوری گرمHot) ):
- طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در عمل آوری :
- حرارت مرطوب (MOIST HEAT)
حبه يا پلت كردن
کرامبل (crumble)
انواع استرودر
Extrusion:
پولكي كردن يا پختن تحت فشارpressure cooking and flaking )):
روش پاستوريزه كردن (pusteurising condit ioniog system):
Baking:
حرارت خشك (Dry heat)
Micronizing:
غلطك زدن با بخار(steam relling )
پولكي كردن با بخار (steam flaking ):
غلطك زدن دندانه دار (crimping)
روشهاي تغيير رطوبت :
Reconstitution:
نكته :
جوانه زدن (sprouting)
دانه با رطوبت بالا :
نگهداري دانه هاي با رطوبت بالا توسط اسيد:
آسياب كردن خوراك (feed Grinding)
اهداف آسياب كردن خوراك :
روش هاي بيان اندازه ذرات :
آسياب كردن با آسياب غلطكي :
آسياب چکش :
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
اهداف عمل آوري خوراك :
1- افزايش ميزان سود دهي
- كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك
- بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي
- افزايش مصرف خوراك
(particle size- تغيير اندازه خوراك ( 2
-مصرف راحتتر خوراك
)pelleting - پلت كردن (
)cubing - مكعبي كردن
- كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك
- قابليت هضم بهتر
3- تغيير ميزان رطوبت
- ذخيره راحت تر
- بهبود خوشخوراكي
- افزايش قابليت هضم
- آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن )
دو راه خارج كردن رطوبت :
- هوادهي با گرما
- هوادهي بدون گرما
amalavari khorak_1680154599_59662_8524_1124.zip0.11 MB |