توضیحات :
دانلودطرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک 47صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :
منظور از مقوي كردن غذاي كودك اين است كه انرژي غذاي كودك بيشتر شود. بخصوص، كودكاني كه دچار اختلال رشد شده اند بايد انرژي بيشتري دريافت كنند. براي اينكه انرژي غذاي كودك بيشتر شود براساس سن كودك در هر زمان مي توان به غذاي او موادي اضافه نمود.
براي مقوي كردن مي توان به غذاي كودك آرد يا روغن مايع اضافه نمود. به هر وعده غذاي كودك "صبحانه، ناهار، شام" حدود يك تا دو قاشق مرباخوري روغن مايع يا كره آب شده اضافه نماييد.
چگونه مي توان غذاي كودك را مغذي كرد؟
منظور از مغذي كردن، اضافه نمودن موادي است كه علاوه بر انرژي، مقدار پروتئين، ويتامين ها و املاح غذاي كودك را بيشتر مي كند.
مواد غذايي پروتئيني براي رشد كودك ضروري اند. براي اينكه پروتئين غذاي كودك بيشتر شود مي توانيد:
- حتي الامكان مقداري گوشت بصورت تكه اي يا چرخ كرده (مانند گوشت مرغ، ماهي، گوسفند و گوساله) به غذاي كودك اضافه كنيد.
- حبوبات مثل نخود، لوبيا، عدس، ماش منبع خوبي از پروتئين هستند. با شروع 9 ماهگي براي تأمين پروتئين مورد نياز كودك حبوبات كاملا" پخته و له شده به سوپ كودك اضافه كنيد.
- افزودن تخم مرغ به غذاي كودك مي تواند پروتئين غذاي كودك را بيشتر كند. براي مثال، تخم مرغ آب پز را داخل پوره سيب زميني و يا سوپ كودك، بعد از طبخ آن رنده كنيد. (در مورد كودكان زير يكسال بايد فقط زرده تخم مرغ به كودك داده شود).
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید غذای کودک_1649827839_56830_8524_1287.zip0.68 MB |