توضیحات :
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید سرکه صنعتی 37صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :
سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکههای طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند.
تولید سرکه
معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن ، سرکه تهیه میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام میدهد. این باکتری در سال 1864 میلادی توسط لویی پاستور کشف شد.
استفاده از سرکه در پخت و پز
برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه بعنوان نوعی چاشنی استفاده میکنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد.
سرکه مالت
این نوع سرکه را با مالت کردن جو درست میکنند. در فرایند مالت کردن ، نشاسته موجود در دانه جو به قند تبدیل میشود. سپس از این قند ، آب جو پدید میآید که با گذشت زمان ، این ماده تبدیل به سرکه میشود. روشی دیگر ، استفاده از محلول 4 ـ 8 درصدی اسید استیک است که با استفاده از کارامل ، آن را رنگی کرده اند.
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید سرکه صنعتی_1649827695_56828_8524_1550.zip0.66 MB |