توضیحات :
دانلودطرح توجیهی و کارافرینی توليد صيفيجات در گلخانه 30 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
بيانيه ماموريت
فصل اول- بررسيهاي فني طرح
1-1- كليات
1-2- بررسي محصولات
1-3- ويژگي هاي محل اجراي طرح
1-4- وضعيت عرضه نيروي كار
1-5- بررسي تاسيسات طرح
1-5-1- سيستم برق رساني
1-5-2- سيستم سوخت رساني
1-5-3- سيستم گرمايش
1-5-4- سيستم آبياري
1-6- بررسي مشخصات گلخانه
1-6-1- فريم گلخانه
1-6-2- قيمها
1-7- بررسي تجيهزات مورد نياز
1-7-1- سالن هاي مورد نياز فريم گلخانه
1-7-2- ملزومات مورد نياز سيستم برق رساني
1-7-3- ملزومات مورد نياز سيستم آبرساني
1-7-4- ملزومات سيستم آبرساني
1-7-5- مخازن مواد غذايي
1-7-6- ملزومات مورد نياز سيستم تهويه
1-7-7- ملزمات مورد نياز سيستم گرمايش
1-7-8- ملزومات مورد نياز بستر كشت
1-8- زمانبندي طرح
1-9- بررسي نيروي انساني مورد نياز
فصل دوم- بررسي هاي اقتصادي
2-1- كليات
2-2- مشتريان و بازارهاي هدف طرح
2-3- روش توزيع
2-4- رقبا
2-5- سهم بازار
2-6- ويژگيهاي محصول
2-7- روش هاي تبليغ
2-8- روش قيمت گذاري
فصل سوم- بررسي هاي مالي
3-1- كليات
3-2- هزينه هاي سرمايه گذاري طرح
3-3- ساختار سرمايه
3-4- سرمايه در گردش يك دوره كاشت
3-5- پيش بيني سود و زيان
3-6- نقطه سربه سر
3-7- دوره بازگشت سرمايه
فهرست منابع و مآخذ
خلاصه طرح :
گوناگوني طرحهاي اقتصادي براي سرمايهگذاري از يك سو و محدوديت منابع توليد از سويي ديگر همواره سرمايهگذاران را در چند راهه تصميمگيري قرار ميدهد. سرمايهگذاران علاوه بر ميل دروني و تعلق خاطر به فعاليتهاي اقتصادي تمايل دارند تا آينده آن فعاليت را نيز پيشبيني كنند. پيش بيني وقايع آينده در خصوص طرحهاي اقتصادي كمك ميكند تا تصميمگيري صحيح انجام شده و در اجراي طرح تمهيدات لازم در نظر گرفته شود.
تجزيه و تحليل اقتصادي طرحهاي سرمايهگذاري نه تنها كمك ميكند تا مناسبترين طرح انتخاب شود بلكه خود به تدوين «طرح تجاري [1]» منتهي ميشود. بدين ترتيب سرمايهگذار ميتواند مراحل اجراي طرح، حجم منابع مالي مورد نياز، زمان اجراي طرح و ساير كميتهاي مربوط به آن را پيش بيني كند. امروزه تدوين طرح تجاري يا راهنمايي سرمايهگذاري در بيشتر كشورها مرسوم است و در ايران نيز يكي از مراحل ادواري اخذ مواقت اصولي براي تاسيس بنگاه صنعتي ميباشد.
آز آن جا كه تحليلهاي اقتصادي براي دستيابي به راه حل يا راه حلهايي كه در آينده مورد استفاده قرار ميگيرند به كار ميروند، طبيعتا“ مبتني بر ارزيابي وقايعي هستند كه در آينده اتفاق ميافتد. مشكلترين بخش از يك تحليل اقتصادي ارزيابي كميتهاي مرتبط با آينده ميباشد. ارزيابيها، بيشتر مبتني بر نتايج گذشته بوده و بهترين و معمولترين منبع اطلاعات در مورد نتايج گذشته، اطلاعات مربوط به گذشته تشكيلات اقتصادي مشابه است. بررسي سوابق به جهت حصول ارزيابيهاي مثمرثمر و پرارزش، ميبايست مكررا“ در مورد سوابق آماري اقتصادي و مهندسي، با قضاوت صحيح و تحليل معقول اجرا شود.
در اين طرح سعي برآن است تا با استفاده از مباني و چارچوب نظري حاكم بر تهيه «طرح تجاري»، فعاليت توليد محصولات كشاورزي و گلخانه تهيه و ارائه گردد.
لذا موضع اين طرح عبارت است از «توليد صيفيجات در گلخانه» كه در اين خصوص لازم به ذكر است، توليد محصولات خيار و گوجه فرنگي در اولويت اول قرار دارند.
1- فصل اول
بررسيهاي فني طرح
1-1- كليات
در حال حاضر دو روش براي افزايش توليد محصولات كشاورزي رايج است. روش اول عبارت است از افزايش سطح زيركشت و روش دوم مبتني بر رشد تكنولوژي كشاورزي و بهرهگيري از روشهاي پيشرفته جهت مبارزه و دفع آفات و بيماريها است. متاسفانه در كشور ما از آن جهت كه تصور ميشود زمين به ميزان بسيار وسيع وجود دارد، كمتر از تكنولوژيهاي پيشرفته كشاورزي استفاده شده است. به همين جهت هر ساله با تخريب روز افزون خاك مواجه هستيم. از اين گذشته روشهاي سنتي كشاورزي به علت قابل كنترل نبودن عوامل موثر در توليد، امكان ايجاد روندي ثابت در افزايش توليد را امكانپذير نميسازد. در كشورهاي پيشرفته، مستقل از عامل خاك، گرايش عمومي به سمت روشهايي است كه در آن حداكثر كنترل عوامل توليد جهت افزايش بازدهي مد نظر قرار ميگيرد.
1- Business Plan
طرح توجیهی و کارافرینی توليد صيفيجات در گلخانه_1649758723_56768_8524_1338.zip0.03 MB |