طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی چای و قهوه فوری
طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی چای و قهوه فوری 37صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:


عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4


فصل اول - کلیات............................................................................................................................................ 5

1- 1 مقدمه :................................................................................................................................................................ 6

نام چای در نقاط مختلف جهان.................................................................................................................................. 8

تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران........................................................................................................ 8

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................... 9

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 9

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................... 9

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :................................................................................................................... 10

مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 10

مراحل صدور جواز تاسیس :.................................................................................................................................... 10

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس.......................................... 11

1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 11

2- اشخاص حقوقی............................................................................................................................................... 11

مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 11

اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 12

تعریف:...................................................................................................................................................................... 13

صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 13

مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 13


فصل دوم - روش انجام کار..................................................................................................................... 15

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 16

بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری..................................................................................................... 16

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 16

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 17

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 17



فصل سوم - امور مالی طرح..................................................................................................................... 18

جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386..................................................................................... 19

جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003....................................................................................... 20

جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای.................................................................................................... 21

جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته................................................................. 22

ادامه جدول 4............................................................................................................................................................ 23

جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته................................................................................................. 24

جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده........................................................... 24

جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور................................................................................ 25

جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای).............. 25

جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای....................................................... 26

جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته....................................................... 27

جدول 11 ظرفیت اسمی طرح................................................................................................................................. 28

جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است.................................................. 28

جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت............................................................................................................... 29

جدول 14 مشخصات زمین....................................................................................................................................... 29

جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی............................................................................................................ 30

جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی................................................................................................................. 30

جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات................................................................................................................... 31

جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه............................................................................................................... 32

جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح....................................................................... 32

جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری............................................................................................................... 33

جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا........................................................................................................ 33

جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا....................................................................... 34

جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی........................................................................................................................... 35


فصل چهارم - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................... 36

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 37



خلاصه طرح :


در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

طرح توجیهی و کارافرینی بسته بندی چای و قهوه فوری_1649757221_56754_8524_1162.zip0.52 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت