توضیحات :
دانلودطرح توجیهی و کارافرینی احداث کارخانه بسته بندی مواد غذایی 36 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :
ارایه دهندگان خدمات بسته بندی مواد غذایی كاملا در زنجیره مواد غذایی دخیل بوده و عمیقا بر ایمنی و سلامت مواد غذایی تاثیر گذار هستند. این استانداردها ارایه دهنده دور نمای فنی خاصی را به منظور القای مسؤولیت پذیری در تولید كنندگان از طریق پایه گذاری گسترده سیستمهای مدیریت ایمنی شناخته شده برای مواد غذایی هستند. این استاندارد نمایانگر الزامات «انجام مسؤولیت» یا due diligence برای تولیدکنندگان بسته بندی، ارایه کنندگان خدمات بسته بندی و پرکردن و توزیع کنندگان برای ارایه شواهد لازم در دفاع حقوقی و نشان دادن تمهیدات لازم برای جلوگیری از حوادث می باشد.
استاندارد BRC IOP، ابتدا نشانگر دقیقی برای تولیدكنندگان مواد قابل استفاده در بسته بندی و نیز برای محصولات مشابه مرتبط با غذا همچون فویل آلومینیوم، كارد و چنگال یكبار مصرف، و فنجانهای پلاستیكی ارایه می دهد.
GMP FEFCOمنحصرا به تولید كنندگان مقوای مورد استفاده بسته بندی اختصاص داده شده است. اینها استانداردهایی جامع جهت پوشش دادن به بهداشت و سلامت و ایمنی محصولات در صنایع بسته بندی می باشند.
استاندارد ISO22000، استانداردی پایه ای است كه به سازمانها و شركتها این امكان را می دهد كه ریسكهای مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت كنند. این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا(catering)، تولید تجهیزات، ماشین آلات و مواد شیمیایی، و بخش خدمات نظیر کنترل آفات، شستشو، حمل و نقل و تدارکات را تحت پوشش قرار می دهد.
براساس مطالعات انجام شده توسط محققان، افزايش كاربرد نوعي تركيب شيميايي موسوم به بيسفنول كه معمولادر بسته بندي هاي پلاستيكي موادغذايي و نوشيدني ها مورد استفاده قرار مي گيرد، نقش بسيار مهمي در افزايش آمار مبتلايان به بيماري هاي قلبي عروقي، ديابت نوع دوم و همچنين ايجاد اختلال در آنزيم هاي كبدي دارد. اين ماده با توليد جهاني بيش از 2 ميليون تن در سال 2003 و افزايش تقاضاي 6 تا 10 درصد در سال به عنوان يكي از مواد شيميايي كه در حجم بسيار زيادي در سراسر دنيا توليد مي شود، شناخته شده است كه از آن در بسته بندي و پوشش پلاستيكي بسياري از محصولات مصرفي استفاده مي شود. بر اين اساس قرار گرفتن در معرض اين ماده شيميايي از طريق مواد غذايي، آب آشاميدني، مواد پركننده دندانپزشكي، تنفس پوستي و همچنين استنشاق گرد و غبار خانگي مي تواند نشان دهنده وجود مقادير قابل توجهي بيسفنول در بيش از 90 درصد كشورها در سطح دنيا باشد. وجود شواهدي مبني بر پيامدهاي نامطلوب ناشي از افزايش سطح اين ماده در ميان جمعيت هاي حيوانات نشان دهنده اين است كه بايد براي جلوگيري از گسترش اين پيامدها در جوامع انساني تدابيري اتخاذ شود.
طرح توجیهی و کارافرینی احداث کارخانه بسته بندی مواد غذایی_1649756902_56751_8524_1547.zip0.63 MB |