طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه 59صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:


عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 5

فصل اول...................................................................................................................................................................... 6

کلیات........................................................................................................................................................................... 6

1- 1 مقدمه :................................................................................................................................................................ 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................... 8

محل اجزا :.................................................................................................................................................................. 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................... 8

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :.................................................................................................................................... 8

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :................................................................................................................ 8

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................... 9

انواع محصولات تولیدی :............................................................................................................................................ 9

انواع شیر.................................................................................................................................................................... 9

انواع ماست................................................................................................................................................................ 10

انواع خامه.................................................................................................................................................................. 10

تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :................................................................................................ 10

انواع فراورده های لبنی............................................................................................................................................. 11

شیر :.......................................................................................................................................................................... 12

مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر....................................................................................................................... 12

ترش شدن................................................................................................................................................................. 13

شیر استریلیزه............................................................................................................................................................ 14

شیر گاو..................................................................................................................................................................... 15

توزیع شیر.................................................................................................................................................................. 15

انواع شیر................................................................................................................................................................... 16

شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:...................................................................................................... 16

پاستوریزه کردن :...................................................................................................................................................... 17

پاستوریزه کردن شیر................................................................................................................................................. 17

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام.................................................................................................... 19

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟........................................................................................................................... 20

ماست......................................................................................................................................................................... 21

تاریخچه..................................................................................................................................................................... 21

تخمیر و خواص شیمیایی......................................................................................................................................... 22

انواع ماست................................................................................................................................................................ 23

طرز تهیه ماست......................................................................................................................................................... 24

مواد لازم:................................................................................................................................................................... 24

بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:....................................................................................... 25

ارزش غذایی............................................................................................................................................................. 26

خامه :........................................................................................................................................................................ 27

انواع خامه.................................................................................................................................................................. 27

خامه ترش................................................................................................................................................................. 28

شماره تعرفه گمرکی :............................................................................................................................................... 29

استاندارد های ملی محصولات :............................................................................................................................... 29

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :.............................................................................................................................. 30

ویژگی های میکروبیولوژی :..................................................................................................................................... 30

برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92.............................................................................................................. 30

فصل دوم................................................................................................................................................................... 31

روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 31

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 32

بازدید از شرکت کاله................................................................................................................................................. 32

تجهیزات فرآیند شیر :.............................................................................................................................................. 32

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :...................................................................................................................... 33

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 33

وسایل نقلیه مورد نیاز :............................................................................................................................................. 34

برآورد مواد اولیه مورد نیاز :..................................................................................................................................... 34

برنامه زمان بندی اجرای طرح :................................................................................................................................ 35

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 36

برآورد زمین و محوطه سازی :.................................................................................................................................. 36

برآورد ساختمان سازی :........................................................................................................................................... 37

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 37

فصل سوم.................................................................................................................................................................. 38

امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 38

برآورد هزینه های زمین :.......................................................................................................................................... 39

برآورد هزینه های ساختمان سازی :......................................................................................................................... 39

برآورد هزینه های محوطه سازی :............................................................................................................................ 40

جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :.......................................................................... 40

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :................................................................................................................... 41

برآورد سرمایه ثابت :................................................................................................................................................ 41

برآورد سرمایه در گردش :........................................................................................................................................ 42

برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :........................................................................................................... 42

برآورد سرمایه گذاری کل :....................................................................................................................................... 42

نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :........................................................................................................................ 43

برآورد هزینه های استهلاک :.................................................................................................................................... 43

برآورد هزینه های غیر عملیاتی :.............................................................................................................................. 44

برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :................................................................................................................. 44

برآورد هزینه های عملیاتی :..................................................................................................................................... 45

برآورد هزینه های ثابت تولید :................................................................................................................................. 45

برآورد هزینه های متغییر تولید :............................................................................................................................... 46

برآورد هزینه های کل تولید :.................................................................................................................................... 46

محاسبه قیمت تمام شده :......................................................................................................................................... 47

برآورد قیمت فروش :............................................................................................................................................... 47

برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :........................................................................................................................... 48

برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :................................................................................................................ 48

برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :................................................................................................................... 49

برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :..................................................................................................................... 50

برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :................................................................................................... 51

برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :............................................................................... 51

برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :................................................................................................................... 52

محاسبه فروش کل :................................................................................................................................................... 52

محاسبه سود سالیانه :................................................................................................................................................ 52

هزینه تولید در نقطه سر به سر :............................................................................................................................... 53

محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :...................................................................................................................... 53

محاسبه زمان بازگشت سرمایه :................................................................................................................................. 53

درصد بازگشت سرمایه :........................................................................................................................................... 53

دوره برگشت سرمایه :.............................................................................................................................................. 54

محاسبه فروش سرانه :.............................................................................................................................................. 54

محاسبه سطح زیر بنای سرانه :................................................................................................................................. 54

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :......................................................................................................................... 55

فصل چهارم............................................................................................................................................................... 56

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 56

خلاصه جدول سود و زیان :..................................................................................................................................... 57

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 58


خلاصه طرح :


در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه_1649668598_56669_8524_1409.zip1.29 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت