توضیحات :
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه 59صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 5
فصل اول...................................................................................................................................................................... 6
کلیات........................................................................................................................................................................... 6
1- 1 مقدمه :................................................................................................................................................................ 7
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................... 8
محل اجزا :.................................................................................................................................................................. 8
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................... 8
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :.................................................................................................................................... 8
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :................................................................................................................ 8
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................... 9
انواع محصولات تولیدی :............................................................................................................................................ 9
انواع شیر.................................................................................................................................................................... 9
انواع ماست................................................................................................................................................................ 10
انواع خامه.................................................................................................................................................................. 10
تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :................................................................................................ 10
انواع فراورده های لبنی............................................................................................................................................. 11
شیر :.......................................................................................................................................................................... 12
مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر....................................................................................................................... 12
ترش شدن................................................................................................................................................................. 13
شیر استریلیزه............................................................................................................................................................ 14
شیر گاو..................................................................................................................................................................... 15
توزیع شیر.................................................................................................................................................................. 15
انواع شیر................................................................................................................................................................... 16
شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:...................................................................................................... 16
پاستوریزه کردن :...................................................................................................................................................... 17
پاستوریزه کردن شیر................................................................................................................................................. 17
دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام.................................................................................................... 19
آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟........................................................................................................................... 20
ماست......................................................................................................................................................................... 21
تاریخچه..................................................................................................................................................................... 21
تخمیر و خواص شیمیایی......................................................................................................................................... 22
انواع ماست................................................................................................................................................................ 23
طرز تهیه ماست......................................................................................................................................................... 24
مواد لازم:................................................................................................................................................................... 24
بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:....................................................................................... 25
ارزش غذایی............................................................................................................................................................. 26
خامه :........................................................................................................................................................................ 27
انواع خامه.................................................................................................................................................................. 27
خامه ترش................................................................................................................................................................. 28
شماره تعرفه گمرکی :............................................................................................................................................... 29
استاندارد های ملی محصولات :............................................................................................................................... 29
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :.............................................................................................................................. 30
ویژگی های میکروبیولوژی :..................................................................................................................................... 30
برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92.............................................................................................................. 30
فصل دوم................................................................................................................................................................... 31
روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 31
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 32
بازدید از شرکت کاله................................................................................................................................................. 32
تجهیزات فرآیند شیر :.............................................................................................................................................. 32
برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :...................................................................................................................... 33
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 33
وسایل نقلیه مورد نیاز :............................................................................................................................................. 34
برآورد مواد اولیه مورد نیاز :..................................................................................................................................... 34
برنامه زمان بندی اجرای طرح :................................................................................................................................ 35
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 36
برآورد زمین و محوطه سازی :.................................................................................................................................. 36
برآورد ساختمان سازی :........................................................................................................................................... 37
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 37
فصل سوم.................................................................................................................................................................. 38
امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 38
برآورد هزینه های زمین :.......................................................................................................................................... 39
برآورد هزینه های ساختمان سازی :......................................................................................................................... 39
برآورد هزینه های محوطه سازی :............................................................................................................................ 40
جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :.......................................................................... 40
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :................................................................................................................... 41
برآورد سرمایه ثابت :................................................................................................................................................ 41
برآورد سرمایه در گردش :........................................................................................................................................ 42
برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :........................................................................................................... 42
برآورد سرمایه گذاری کل :....................................................................................................................................... 42
نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :........................................................................................................................ 43
برآورد هزینه های استهلاک :.................................................................................................................................... 43
برآورد هزینه های غیر عملیاتی :.............................................................................................................................. 44
برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :................................................................................................................. 44
برآورد هزینه های عملیاتی :..................................................................................................................................... 45
برآورد هزینه های ثابت تولید :................................................................................................................................. 45
برآورد هزینه های متغییر تولید :............................................................................................................................... 46
برآورد هزینه های کل تولید :.................................................................................................................................... 46
محاسبه قیمت تمام شده :......................................................................................................................................... 47
برآورد قیمت فروش :............................................................................................................................................... 47
برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :........................................................................................................................... 48
برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :................................................................................................................ 48
برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :................................................................................................................... 49
برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :..................................................................................................................... 50
برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :................................................................................................... 51
برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :............................................................................... 51
برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :................................................................................................................... 52
محاسبه فروش کل :................................................................................................................................................... 52
محاسبه سود سالیانه :................................................................................................................................................ 52
هزینه تولید در نقطه سر به سر :............................................................................................................................... 53
محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :...................................................................................................................... 53
محاسبه زمان بازگشت سرمایه :................................................................................................................................. 53
درصد بازگشت سرمایه :........................................................................................................................................... 53
دوره برگشت سرمایه :.............................................................................................................................................. 54
محاسبه فروش سرانه :.............................................................................................................................................. 54
محاسبه سطح زیر بنای سرانه :................................................................................................................................. 54
محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :......................................................................................................................... 55
فصل چهارم............................................................................................................................................................... 56
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 56
خلاصه جدول سود و زیان :..................................................................................................................................... 57
نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 58
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه_1649668598_56669_8524_1409.zip1.29 MB |