توضیحات :
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه 46صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4
فصل اول...................................................................................................................................................................... 5
کلیات........................................................................................................................................................................... 5
مقدمه :......................................................................................................................................................................... 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 6
محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 6
مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 6
دلایل انتخاب طرح :.................................................................................................................................................... 7
وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................................... 7
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :.................................................................................................................................. 7
فندك........................................................................................................................................................................... 7
طبقه بندي محصول..................................................................................................................................................... 8
براساس يك نوع طبقه بندي ديگر فندك به سه دسته تقسيم ميشود كه در زير توضيح داده شده است.................. 8
فندك هاي شعله اي خود به دو دسته تقسيم ميشوند:............................................................................................... 9
مشخصات فني محصول............................................................................................................................................ 10
كد محصول................................................................................................................................................................ 14
شماره تعرفه گمركي................................................................................................................................................. 14
شرايط واردات.......................................................................................................................................................... 15
بررسي و ارائه استاندارد ملي.................................................................................................................................... 15
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت داخلي و جهاني محصول................................................................. 16
توضيح موارد مصرف و كاربرد................................................................................................................................. 17
بررسي كالاهاي جايگزين و تجزيه و تحليل اثرات آن بر محصول.......................................................................... 17
كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده محصول............................................................................................. 17
شرايط صادرات......................................................................................................................................................... 18
وضعيت عرضه و تقاضا............................................................................................................................................. 19
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد............................................................................................................... 19
بررسي وضعيت طرح هاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا..................................................................... 19
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم................................................................................................... 20
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه........................................................................................................................... 20
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم.................................................................................................. 21
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم............................................................................ 22
بررسي اجمالي تكنولوژي و روشهاي توليد و عرضه محصول در كشور................................................................. 24
مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 24
مراحل صدور جواز تاسیس :.................................................................................................................................... 25
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس.......................................... 25
1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 25
2- اشخاص حقوقی............................................................................................................................................... 25
مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 26
اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 26
تعریف:...................................................................................................................................................................... 27
صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 27
مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 28
فصل دوم................................................................................................................................................................... 29
روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 29
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 30
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 30
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم.................................................................................................... 31
بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي طرح........................................................................................................ 31
ميزان مواد اوليه مورد نياز و محل تامين آن.............................................................................................................. 33
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح.................................................................................................................. 34
بررسي و تعيين ميزان تامين آب، برق، سوخت، امكانات مخابراتي و ارتباطي....................................................... 35
-آب........................................................................................................................................................................... 35
- برق........................................................................................................................................................................ 36
الف ) برق مورد نياز خط توليد و تأسيسات............................................................................................................. 36
ب ) برق روشنايي ساختما نها و محوطه.................................................................................................................. 36
تأسيسات سوخت رساني.......................................................................................................................................... 37
وضعيت حمايت هاي اقتصادي و بازرگاني.............................................................................................................. 37
حمايت تعرفه گمركي (محصولات و ماشين آلات) و مقايسه با تعرفه هاي جهاني................................................ 38
- حمايت هاي مالي (واحدهاي موجود و طرح ها ) بانكها و شركتهاي سرمايه گذار............................................ 39
فصل سوم.................................................................................................................................................................. 40
امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 40
سرمایه گذاری ثابت طرح :....................................................................................................................................... 41
خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 41
هزینه زمین :.............................................................................................................................................................. 41
هزینه محوطه سازی :................................................................................................................................................ 42
هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................. 42
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :............................................................................................................................... 43
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :....................................................................................................................... 43
هزینه حق انشعاب ها :.............................................................................................................................................. 44
وسایل اداري و خدماتی............................................................................................................................................ 44
وسایل نقلیه :............................................................................................................................................................. 44
هزینه هاي قبل از بهره برداري................................................................................................................................. 45
هزینه هاي پیش بینی نشده....................................................................................................................................... 45
هزینه سرمایه گذاری ثابت :...................................................................................................................................... 45
فصل چهارم............................................................................................................................................................... 46
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 46
نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 47
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید فندک آشپزخانه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید فندک آشپزخانه_1649660078_56665_8524_1149.zip1.26 MB |