توضیحات :
دانلود طرح توجیهی راه اندازی مرغداری - پرورش مرغ تخم گذار 48صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :............................................................................................................................ 4
فصل اول.................................................................................................................................. 5
معرفی طرح............................................................................................................................... 5
1-2-مشخصات محصول............................................................................................................... 6
1-1-2- نام و کاربرد محصول:........................................................................................................ 6
2-1-2-مشخصات فنی محصول...................................................................................................... 6
3-1-2-معرفی روشهای تولید......................................................................................................... 6
4-1-2-تشریح مختصر فرایند......................................................................................................... 6
فصل دوم.................................................................................................................................. 7
تعیین ظرفیت............................................................................................................................. 7
2-2-تعیین ظرفیت تولید............................................................................................................... 8
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی.......................................................................... 8
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید............................................................................................ 9
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی.......................................................................................... 9
فصل سوم............................................................................................................................... 10
معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 10
معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 11
1-3-برآورد پرسنل تولیدی.......................................................................................................... 11
2-3-پرسنل اداری و خدمات........................................................................................................ 11
فصل چهارم............................................................................................................................ 12
هزینه ها................................................................................................................................. 12
معرفی هزینه ها........................................................................................................................ 13
برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................ 14
زمین محل اجرای طرح :............................................................................................................. 15
محوطه سازی :......................................................................................................................... 15
ساختمانها :............................................................................................................................. 16
میزان سرمایه گذاری :................................................................................................................. 16
محاسبه هزینه ها :...................................................................................................................... 17
محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )............................................................................... 18
تاسیسات مورد نیاز :.................................................................................................................. 20
وسایل نقلیه :........................................................................................................................... 21
تاسیسات اداری :...................................................................................................................... 21
هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................... 22
هزینه های جاری :..................................................................................................................... 22
هزینه استهلاک :....................................................................................................................... 23
هزینه سوخت و انرژی :.............................................................................................................. 23
جمع هزینه های جاری طرح :....................................................................................................... 24
فصل پنجم.............................................................................................................................. 25
شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز............................................................................................. 25
تاریخچه پرورش مرغ :................................................................................................................ 26
تاريخچه پرورش مرغ در ايران....................................................................................................... 28
روش هاي گرمايشي................................................................................................................... 30
مزاياي دستگاه هاي گرم كننده تابشي در مرغداري ها........................................................................... 31
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی....................................................................... 32
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 32
کیفیت پوسته (shell Quality)................................................................................................... 33
روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی.................................................................................. 34
نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی....................................................................... 35
چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 35
۱- پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :.............................................................................................. 35
۲- کوتیکول(cuticle) :............................................................................................................ 36
۳- غشاهای پوسته (shell membranes) :................................................................................... 36
۴- PH بالای آلبومین:............................................................................................................... 36
۵- آنزیمهای ضد میکروب:......................................................................................................... 36
اهمیت آب در صنعت مرغداری..................................................................................................... 37
باکتری درحد قابل قبول.............................................................................................................. 38
ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ..................................................................................... 39
ساختمان شیمیایی تخم مرغ :........................................................................................................ 39
خواص بیوشیمیایی سفیده :........................................................................................................ 41
اوآلبومین (Ovalbumin ) :....................................................................................................... 41
کونالبومین ( Conalbumin ) :................................................................................................... 42
اووموکوئید ( Ovomucoid ) :................................................................................................... 43
فصل ششم.............................................................................................................................. 44
چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی............................................................................................ 44
جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید.......................................................................... 45
نتیجه گیری :........................................................................................................................... 47
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
دانلود طرح توجیهی راه اندازی مرغداری - پرورش مرغ تخم گذار_1649656474_56646_8524_1620.zip0.42 MB |