طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس
طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس 62صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:


عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 5

فصل اول...................................................................................................................................................................... 6

چکیده طرح................................................................................................................................................................ 6

جدول نتايج چكيده طرح........................................................................................................................................... 7

فصل دوم..................................................................................................................................................................... 9

كليات در راستاي شناسائي محصول و ارتباط منطقي آن با زنجيره توليد.................................................................. 9

مقدمه......................................................................................................................................................................... 10

1-1 تعريف :............................................................................................................................................................. 11

تعريف....................................................................................................................................................................... 11

طبقه بندي................................................................................................................................................................. 11

دريك تقسيم بندي سوسيون ( سوسيس و كالباس ) را به دو رده تقسيم مي كنند:................................................ 11

بسته بندي................................................................................................................................................................. 12

حد استاندارد............................................................................................................................................................ 13

شرايط واردات :........................................................................................................................................................ 13

جايگاه مصرف محصول............................................................................................................................................ 13

بررسي بازار محصول................................................................................................................................................ 13

چگونگي وميزان بكارگيري :.................................................................................................................................... 14

ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش و چگونگي روند تغييرات قيمت فروش محصول اصلي در داخل و خارج كشور 15

فصل سوم.................................................................................................................................................................. 17

بررسي و برآوردهاي فني.......................................................................................................................................... 17

1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي و گزينش روش بهينه................................................................................... 18

2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد..................................................................................................................... 18

مراحل فرآيند توليد سوسيس و كالباس بشرح زير ميباشد....................................................................................... 18

1- آماده سازي گوشت............................................................................................................................................. 18

2- توزين مواد اوليه.................................................................................................................................................. 19

3- اختلاط................................................................................................................................................................ 19

4- كاتر...................................................................................................................................................................... 19

5- لفاف زني............................................................................................................................................................. 19

6- پخت و دود دادن................................................................................................................................................ 20

سرد کردن................................................................................................................................................................. 21

4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت............................................................................................ 23

1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه................................................................................................................................ 23

گوشت....................................................................................................................................................................... 24

کنترل کیفیت حین تولید........................................................................................................................................... 26

مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)....................................................................................................................... 27

فرمولاسیون و کاتر.................................................................................................................................................... 27

کنترل پر کردن و بسته بندی..................................................................................................................................... 28

پخت و دود............................................................................................................................................................... 28

کنترل کیفیت محصول............................................................................................................................................... 28

آزمایشات شیمیائی شامل :........................................................................................................................................ 28

آزمایشات میکروبی شامل:......................................................................................................................................... 29

آزمایشات فیزیکی محصول شامل :........................................................................................................................... 29

تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:........................................................................................................................ 29

5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد..................................................................... 29

ظرفیت و برنامه تولید................................................................................................................................................ 29

برنامه تولید................................................................................................................................................................ 30

مشخصه عملکرد واحد............................................................................................................................................. 31

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه................................................................................................................................................. 31

بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه................................................................................................................. 31

گوشت....................................................................................................................................................................... 32

چربی......................................................................................................................................................................... 33

آب............................................................................................................................................................................. 33

مواد فیلر و اکستندر.................................................................................................................................................. 34

چاشنی ها.................................................................................................................................................................. 35

طعم دهنده ها............................................................................................................................................................ 36

مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس....................................................................................... 36

جدول مواد اولیه مصرفی واحد................................................................................................................................ 38

چرخ گوشت............................................................................................................................................................. 39

میکسر........................................................................................................................................................................ 39

چاپر (کاتر بی صدا).................................................................................................................................................. 40

پرکن.......................................................................................................................................................................... 40

اطاق پخت و دود...................................................................................................................................................... 41

مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال).............. 41

آزمایشگاه................................................................................................................................................................... 43

تعمیر گاه................................................................................................................................................................... 43

وسائط نقلیه حمل و نقل........................................................................................................................................... 43

تاسیسات برق............................................................................................................................................................ 44

سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات..................................................................................................................... 44

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی........................................................................................................... 45

10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره....................... 46

مساحت زمین و عملیات محوطه سازی.................................................................................................................... 47

فصل چهارم............................................................................................................................................................... 48

بررسي هاي مالي و اقتصادي.................................................................................................................................... 48

1-1-4 هزینه مواد اولیه............................................................................................................................................ 49

2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت)................................................................................................... 50

سایر هزینه ها............................................................................................................................................................ 50

3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی........................................................................................................................ 51

2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها.................................................................................................................................................................. 51

1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها................................................................................................... 51

2-2-4 هزینه وسائل نقلیه......................................................................................................................................... 53

3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد............................................................................................................... 53

4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی................................................................................ 54

5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری........................................................................................................ 54

3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55

2-3-4 سرمایه در گردش طرح................................................................................................................................ 55

هزینه سرمایه در گردش............................................................................................................................................ 56

3-3-4 کل سرمایه گذاری........................................................................................................................................ 56

4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی........................................................................................... 57

1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت......................................................................................................... 57

هزینه تعمیر و نگهداری............................................................................................................................................ 57

2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت........................................................................................................................ 57

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید...................................................................................... 58

1-5-4 قیمت تمام شده محصولات......................................................................................................................... 58

سود........................................................................................................................................................................... 60

نقطه سربه سر........................................................................................................................................................... 61

برگشت سرمایه.......................................................................................................................................................... 61

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح :....................................................................................................................... 61



خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس_1649655928_56643_8524_1251.zip0.11 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت