توضیحات :
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس 62صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 5
فصل اول...................................................................................................................................................................... 6
چکیده طرح................................................................................................................................................................ 6
جدول نتايج چكيده طرح........................................................................................................................................... 7
فصل دوم..................................................................................................................................................................... 9
كليات در راستاي شناسائي محصول و ارتباط منطقي آن با زنجيره توليد.................................................................. 9
مقدمه......................................................................................................................................................................... 10
1-1 تعريف :............................................................................................................................................................. 11
تعريف....................................................................................................................................................................... 11
طبقه بندي................................................................................................................................................................. 11
دريك تقسيم بندي سوسيون ( سوسيس و كالباس ) را به دو رده تقسيم مي كنند:................................................ 11
بسته بندي................................................................................................................................................................. 12
حد استاندارد............................................................................................................................................................ 13
شرايط واردات :........................................................................................................................................................ 13
جايگاه مصرف محصول............................................................................................................................................ 13
بررسي بازار محصول................................................................................................................................................ 13
چگونگي وميزان بكارگيري :.................................................................................................................................... 14
ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش و چگونگي روند تغييرات قيمت فروش محصول اصلي در داخل و خارج كشور 15
فصل سوم.................................................................................................................................................................. 17
بررسي و برآوردهاي فني.......................................................................................................................................... 17
1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي و گزينش روش بهينه................................................................................... 18
2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد..................................................................................................................... 18
مراحل فرآيند توليد سوسيس و كالباس بشرح زير ميباشد....................................................................................... 18
1- آماده سازي گوشت............................................................................................................................................. 18
2- توزين مواد اوليه.................................................................................................................................................. 19
3- اختلاط................................................................................................................................................................ 19
4- كاتر...................................................................................................................................................................... 19
5- لفاف زني............................................................................................................................................................. 19
6- پخت و دود دادن................................................................................................................................................ 20
سرد کردن................................................................................................................................................................. 21
4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت............................................................................................ 23
1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه................................................................................................................................ 23
گوشت....................................................................................................................................................................... 24
کنترل کیفیت حین تولید........................................................................................................................................... 26
مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)....................................................................................................................... 27
فرمولاسیون و کاتر.................................................................................................................................................... 27
کنترل پر کردن و بسته بندی..................................................................................................................................... 28
پخت و دود............................................................................................................................................................... 28
کنترل کیفیت محصول............................................................................................................................................... 28
آزمایشات شیمیائی شامل :........................................................................................................................................ 28
آزمایشات میکروبی شامل:......................................................................................................................................... 29
آزمایشات فیزیکی محصول شامل :........................................................................................................................... 29
تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:........................................................................................................................ 29
5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد..................................................................... 29
ظرفیت و برنامه تولید................................................................................................................................................ 29
برنامه تولید................................................................................................................................................................ 30
مشخصه عملکرد واحد............................................................................................................................................. 31
6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه................................................................................................................................................. 31
بررسی و مطالعه در خصوص مواد اولیه................................................................................................................. 31
گوشت....................................................................................................................................................................... 32
چربی......................................................................................................................................................................... 33
آب............................................................................................................................................................................. 33
مواد فیلر و اکستندر.................................................................................................................................................. 34
چاشنی ها.................................................................................................................................................................. 35
طعم دهنده ها............................................................................................................................................................ 36
مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس....................................................................................... 36
جدول مواد اولیه مصرفی واحد................................................................................................................................ 38
چرخ گوشت............................................................................................................................................................. 39
میکسر........................................................................................................................................................................ 39
چاپر (کاتر بی صدا).................................................................................................................................................. 40
پرکن.......................................................................................................................................................................... 40
اطاق پخت و دود...................................................................................................................................................... 41
مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال).............. 41
آزمایشگاه................................................................................................................................................................... 43
تعمیر گاه................................................................................................................................................................... 43
وسائط نقلیه حمل و نقل........................................................................................................................................... 43
تاسیسات برق............................................................................................................................................................ 44
سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات..................................................................................................................... 44
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی........................................................................................................... 45
10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره....................... 46
مساحت زمین و عملیات محوطه سازی.................................................................................................................... 47
فصل چهارم............................................................................................................................................................... 48
بررسي هاي مالي و اقتصادي.................................................................................................................................... 48
1-1-4 هزینه مواد اولیه............................................................................................................................................ 49
2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت)................................................................................................... 50
سایر هزینه ها............................................................................................................................................................ 50
3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی........................................................................................................................ 51
2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها.................................................................................................................................................................. 51
1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها................................................................................................... 51
2-2-4 هزینه وسائل نقلیه......................................................................................................................................... 53
3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد............................................................................................................... 53
4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی................................................................................ 54
5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری........................................................................................................ 54
3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55
2-3-4 سرمایه در گردش طرح................................................................................................................................ 55
هزینه سرمایه در گردش............................................................................................................................................ 56
3-3-4 کل سرمایه گذاری........................................................................................................................................ 56
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی........................................................................................... 57
1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری سرمایه ثابت......................................................................................................... 57
هزینه تعمیر و نگهداری............................................................................................................................................ 57
2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت........................................................................................................................ 57
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید...................................................................................... 58
1-5-4 قیمت تمام شده محصولات......................................................................................................................... 58
سود........................................................................................................................................................................... 60
نقطه سربه سر........................................................................................................................................................... 61
برگشت سرمایه.......................................................................................................................................................... 61
تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح :....................................................................................................................... 61
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس_1649655928_56643_8524_1251.zip0.11 MB |