توضیحات :
دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا 41صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4
فصل اول...................................................................................................................................................................... 5
کلیات........................................................................................................................................................................... 5
مقدمه :......................................................................................................................................................................... 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 7
محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7
مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................................... 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :.................................................................................................................................. 8
نام و کاربرد محصول................................................................................................................................................... 8
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:..... 8
طبقه بندی محصول..................................................................................................................................................... 9
مزایا و دلایل تولید محصول......................................................................................................................................... 9
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:.............................................................................................. 9
بسته بندی محصول................................................................................................................................................... 10
کالاهای قابل جانشین................................................................................................................................................ 11
بررسی بازار و قیمت فروش..................................................................................................................................... 11
بررسی روند تولید..................................................................................................................................................... 12
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:......... 12
بررسی روند مصرف................................................................................................................................................. 12
بررسی روند واردات و صادرات.............................................................................................................................. 13
بررسی قیمت فروش محصول مشابه........................................................................................................................ 13
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13
معرفی روش های مختلف تولید................................................................................................................................ 14
تشریح فرایند تولید منتخب....................................................................................................................................... 15
1- تهیه خمیر:.......................................................................................................................................................... 15
2- بریدن و قطعه قطعه کردن:................................................................................................................................. 15
3- گرد کردن:........................................................................................................................................................... 16
4- زمان استراحت:................................................................................................................................................... 16
5- فرم دادن به خمیر:............................................................................................................................................ 16
فریز کردن خمیر:...................................................................................................................................................... 17
تهیه خمیر پیتزای کلفت:.......................................................................................................................................... 17
1- مخلوط کردن:...................................................................................................................................................... 17
2- تهیه خمیر:.......................................................................................................................................................... 17
3- رول کردن:.......................................................................................................................................................... 18
برش دادن خمیر:...................................................................................................................................................... 18
5- فریز کردن:......................................................................................................................................................... 18
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت............................................................................................... 18
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:............................................................. 19
HACCP و اهمیت آن:.......................................................................................................................................... 20
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد................................................................................................ 21
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک...................................................................................................... 22
مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 23
مراحل صدور جواز تاسیس :.................................................................................................................................... 23
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس.......................................... 24
1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 24
2- اشخاص حقوقی............................................................................................................................................... 24
مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 24
اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 25
تعریف:...................................................................................................................................................................... 25
صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 25
مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 26
فصل دوم................................................................................................................................................................... 27
روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 28
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.................................................................................................. 28
نقشۀ استقرار ماشین آلات......................................................................................................................................... 29
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 30
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :................................................................................................................................. 30
فصل سوم.................................................................................................................................................................. 31
امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 31
سرمایه گذاری ثابت طرح :....................................................................................................................................... 32
خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 32
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :................................................................................................... 33
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :............................................................................................................................... 34
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :....................................................................................................................... 35
وسایل اداري و خدماتی............................................................................................................................................ 35
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی....................................................................................................... 36
هزینه هاي قبل از بهره برداري................................................................................................................................. 36
هزینه سرمایه گذاری ثابت :...................................................................................................................................... 37
هزینه متغیر :.............................................................................................................................................................. 37
قیمت تمام شده محصول :........................................................................................................................................ 38
هزینه کل سرمایه گذاری........................................................................................................................................... 38
فصل چهارم............................................................................................................................................................... 39
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 39
نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 40
قسمتی از متن :
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا_1649651341_56617_8524_1698.zip0.66 MB |