دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا
دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا

توضیحات:

دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا 54 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب و بخشی از متن :

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 5

فصل اول...................................................................................................................................................................... 6

کلیات........................................................................................................................................................................... 6

مقدمه :......................................................................................................................................................................... 7

نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 8

دلایل انتخاب طرح :.................................................................................................................................................... 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................................... 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :.................................................................................................................................. 8

نام و کد محصولات..................................................................................................................................................... 8

سس سوياي چيني....................................................................................................................................................... 9

اين نوع سس سويا را با استفاده از دانه ي سويا به عنوان منبع اصلي و از غلات ديگر به مقدار كمتر تهيه مي كنند و دو نوع دارد : 9

الف - سس سوياي تازه/ روشن :.............................................................................................................................. 9

ب - سس سوياي قديمي / تيره :............................................................................................................................. 10

سس سوياي ژاپني..................................................................................................................................................... 10

الف - دسته اول :...................................................................................................................................................... 10

ب - دسته دوم :........................................................................................................................................................ 11

ج - دسته سوم :........................................................................................................................................................ 11

د - دسته چهارم :...................................................................................................................................................... 11

ر - دسته پنجم :........................................................................................................................................................ 11

کد ISIC :................................................................................................................................................................ 12

شماره تعرفه گمركي................................................................................................................................................. 12

شرايط واردات.......................................................................................................................................................... 13

بررسي و ارائه استاندارد ملي يا بين المللي.............................................................................................................. 13

بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني...................................................................... 13

بررسي قيمت هاي داخلي........................................................................................................................................ 13

مروري بر قيمت هاي جهاني محصول...................................................................................................................... 13

موارد مصرف و كاربرد.............................................................................................................................................. 14

بررسي كالاهاي جا يگزين و تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول............................................................... 15

كشور هاي عمده توليد كننده و مصرف كننده.......................................................................................................... 15

شرايط صادرات......................................................................................................................................................... 16

وضعيت عرضه و تقاضا............................................................................................................................................. 17

بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون.................................................................... 17

الف ) بررسي ظرفيت هاي بهره برداري.................................................................................................................. 17

ب ) بررسي روند ظرفيت نصب شده توليد سس سويا در كشور........................................................................... 17

بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور........................................................................................................ 18

بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال.................................................................................................... 18

فرايند توليد سس سويا به صورت زير مي باشد ..................................................................................................... 18

درصد استفاده از ظرفيت اسمي در واحدهاي توليدي فعال.................................................................................... 19

و ) نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد.................................................................. 20

بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا...................................................................... 21

پيش بيني عرضه در بازار آينده كشور...................................................................................................................... 21

الف ) پيش بيني توليد داخل واحدهاي فعال........................................................................................................... 21

پيش بيني توليد داخل واحدهاي در حال ايجاد....................................................................................................... 22

با توجه به جدول بالا ، ظر فيت طرح هاي در حال ايجاد كه در آ ينده به ظر فيت نصب شده كشور اضافه خواهد شد، به صورت زير قابل پيش بيني است:................................................................................................................................................................. 22

بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385............................................................................ 23

جمع بندي عرضه...................................................................................................................................................... 23

بررسي روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاكنون....................................................................................................... 23

مصرف ظاهري از رابطه زير حاصل محاسبه و در جدول زير وارد شده است ...................................................... 24

نمودار زير روند مصرف در سالهاي گذشته را نشان داده است ............................................................................. 25

بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385.......................................................................... 25

بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم............................................................................ 25

برآورد ميزان تقاضاي داخل در آينده....................................................................................................................... 25

برآورد قابليت صادرات در آينده.............................................................................................................................. 28

براي بررسي قابليت صادراتي محصول مورد مطالعه در آينده ، از دو روش مي توان استفاده كرد :...................... 28

الف – استناد بر سوابق صادراتي در سالهاي گذشته............................................................................................... 28

برآورد تقاضاي كل.................................................................................................................................................... 30

جمع بندي و نتيجه گيري مطالعات بازار و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد از نگاه توجيه پذيري بازار 31

مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 32

مراحل صدور جواز تاسیس :.................................................................................................................................... 32

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس.......................................... 33

1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 33

2- اشخاص حقوقی............................................................................................................................................... 33

مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 33

اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 34

تعریف:...................................................................................................................................................................... 34

صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 34

مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 35

فصل دوم................................................................................................................................................................... 36

روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 36

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 37

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 37

مطالعات فني و تكنولوژيكي...................................................................................................................................... 38

بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها............... 38

الف ) نگاهي به روش توليد سس سويا.................................................................................................................... 38

فرايند توليد سس سويا به سه مرحله اصلي زير تقسيم مي گردد ........................................................................... 38

مرحله اول : تهيه كوچي........................................................................................................................................... 38

مرحله دوم : تخمير نمكي........................................................................................................................................ 38

مرحله سوم : تصفيه.................................................................................................................................................. 38

عمليات حرارتي ( استريليزاسيون )......................................................................................................................... 39

ليبل زني شيشه ها..................................................................................................................................................... 39

بسته بندي شرينگ.................................................................................................................................................... 39

قرنطينه محصول به مدت معين................................................................................................................................. 39

ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول........................................................................................................... 40

مقايسه روش توليد معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان................................................................................. 40

تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم )به صورت اجمالي( در فرآيند توليد........................................ 40

برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح...................................................................................................................... 41

لحاظ كردن نقطه سربسر توليد................................................................................................................................. 41

لحاظ كردن حداقل سود مورد انتظار........................................................................................................................ 41

بررسي تحولات اساسي در روند تأمين اقلام عمده مورد نياز در گذشته و آينده................................................... 42

پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح.................................................................................................................. 42

انتخاب محل اجراي يك طرح توليدي عموماً براساس معيارهاي زير صورت مي گيرد:........................................ 42

بازارهاي فروش محصول.......................................................................................................................................... 43

بازار تأمين مواد اوليه................................................................................................................................................. 43

احتياجات و نيازمند يهاي ديگر طرح....................................................................................................................... 43

امكانات زير بنايي مورد نياز...................................................................................................................................... 43

حمايت هاي خاص دولتي........................................................................................................................................ 44

با جمع بندي مطالعات مكان يابي، محل اجراي مناسب اجراي طرح در جدول زير آمده است............................ 44

فصل سوم.................................................................................................................................................................. 45

امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 45

سرمایه گذاری ثابت طرح :....................................................................................................................................... 46

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 46

هزینه زمین :.............................................................................................................................................................. 46

هزینه محوطه سازی :................................................................................................................................................ 47

هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................. 47

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :............................................................................................................................... 48

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :....................................................................................................................... 48

وسایل اداري و خدماتی............................................................................................................................................ 49

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی....................................................................................................... 49

هزينه هاي قبل از بهر هبرداري................................................................................................................................ 49

هزينه هاي پيش بيني نشده....................................................................................................................................... 49

هزینه سرمایه گذاری ثابت :...................................................................................................................................... 50

ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه، محل تامين و قيمت ارزي و ريالي آن....................................................... 50

فصل چهارم............................................................................................................................................................... 51

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 51

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 52



خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .











فصل اول

کلیات










مقدمه :

مطالعات امكان سنجي، مطالعات كارشناسي است كه قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. در اين مطالعات از نگاه بازار، فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا_1648969364_56345_8524_1209.zip1.03 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت