توضیحات:
دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا 54 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب و بخشی از متن :
فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 5
فصل اول...................................................................................................................................................................... 6
کلیات........................................................................................................................................................................... 6
مقدمه :......................................................................................................................................................................... 7
نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 7
محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7
مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 8
دلایل انتخاب طرح :.................................................................................................................................................... 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................................... 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :.................................................................................................................................. 8
نام و کد محصولات..................................................................................................................................................... 8
سس سوياي چيني....................................................................................................................................................... 9
اين نوع سس سويا را با استفاده از دانه ي سويا به عنوان منبع اصلي و از غلات ديگر به مقدار كمتر تهيه مي كنند و دو نوع دارد : 9
الف - سس سوياي تازه/ روشن :.............................................................................................................................. 9
ب - سس سوياي قديمي / تيره :............................................................................................................................. 10
سس سوياي ژاپني..................................................................................................................................................... 10
الف - دسته اول :...................................................................................................................................................... 10
ب - دسته دوم :........................................................................................................................................................ 11
ج - دسته سوم :........................................................................................................................................................ 11
د - دسته چهارم :...................................................................................................................................................... 11
ر - دسته پنجم :........................................................................................................................................................ 11
کد ISIC :................................................................................................................................................................ 12
شماره تعرفه گمركي................................................................................................................................................. 12
شرايط واردات.......................................................................................................................................................... 13
بررسي و ارائه استاندارد ملي يا بين المللي.............................................................................................................. 13
بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني...................................................................... 13
بررسي قيمت هاي داخلي........................................................................................................................................ 13
مروري بر قيمت هاي جهاني محصول...................................................................................................................... 13
موارد مصرف و كاربرد.............................................................................................................................................. 14
بررسي كالاهاي جا يگزين و تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول............................................................... 15
كشور هاي عمده توليد كننده و مصرف كننده.......................................................................................................... 15
شرايط صادرات......................................................................................................................................................... 16
وضعيت عرضه و تقاضا............................................................................................................................................. 17
بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون.................................................................... 17
الف ) بررسي ظرفيت هاي بهره برداري.................................................................................................................. 17
ب ) بررسي روند ظرفيت نصب شده توليد سس سويا در كشور........................................................................... 17
بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور........................................................................................................ 18
بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال.................................................................................................... 18
فرايند توليد سس سويا به صورت زير مي باشد ..................................................................................................... 18
درصد استفاده از ظرفيت اسمي در واحدهاي توليدي فعال.................................................................................... 19
و ) نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد.................................................................. 20
بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا...................................................................... 21
پيش بيني عرضه در بازار آينده كشور...................................................................................................................... 21
الف ) پيش بيني توليد داخل واحدهاي فعال........................................................................................................... 21
پيش بيني توليد داخل واحدهاي در حال ايجاد....................................................................................................... 22
با توجه به جدول بالا ، ظر فيت طرح هاي در حال ايجاد كه در آ ينده به ظر فيت نصب شده كشور اضافه خواهد شد، به صورت زير قابل پيش بيني است:................................................................................................................................................................. 22
بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385............................................................................ 23
جمع بندي عرضه...................................................................................................................................................... 23
بررسي روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاكنون....................................................................................................... 23
مصرف ظاهري از رابطه زير حاصل محاسبه و در جدول زير وارد شده است ...................................................... 24
نمودار زير روند مصرف در سالهاي گذشته را نشان داده است ............................................................................. 25
بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385.......................................................................... 25
بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم............................................................................ 25
برآورد ميزان تقاضاي داخل در آينده....................................................................................................................... 25
برآورد قابليت صادرات در آينده.............................................................................................................................. 28
براي بررسي قابليت صادراتي محصول مورد مطالعه در آينده ، از دو روش مي توان استفاده كرد :...................... 28
الف – استناد بر سوابق صادراتي در سالهاي گذشته............................................................................................... 28
برآورد تقاضاي كل.................................................................................................................................................... 30
جمع بندي و نتيجه گيري مطالعات بازار و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد از نگاه توجيه پذيري بازار 31
مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 32
مراحل صدور جواز تاسیس :.................................................................................................................................... 32
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس.......................................... 33
1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 33
2- اشخاص حقوقی............................................................................................................................................... 33
مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 33
اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 34
تعریف:...................................................................................................................................................................... 34
صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 34
مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 35
فصل دوم................................................................................................................................................................... 36
روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 36
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 37
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 37
مطالعات فني و تكنولوژيكي...................................................................................................................................... 38
بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها............... 38
الف ) نگاهي به روش توليد سس سويا.................................................................................................................... 38
فرايند توليد سس سويا به سه مرحله اصلي زير تقسيم مي گردد ........................................................................... 38
مرحله اول : تهيه كوچي........................................................................................................................................... 38
مرحله دوم : تخمير نمكي........................................................................................................................................ 38
مرحله سوم : تصفيه.................................................................................................................................................. 38
عمليات حرارتي ( استريليزاسيون )......................................................................................................................... 39
ليبل زني شيشه ها..................................................................................................................................................... 39
بسته بندي شرينگ.................................................................................................................................................... 39
قرنطينه محصول به مدت معين................................................................................................................................. 39
ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول........................................................................................................... 40
مقايسه روش توليد معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان................................................................................. 40
تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم )به صورت اجمالي( در فرآيند توليد........................................ 40
برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح...................................................................................................................... 41
لحاظ كردن نقطه سربسر توليد................................................................................................................................. 41
لحاظ كردن حداقل سود مورد انتظار........................................................................................................................ 41
بررسي تحولات اساسي در روند تأمين اقلام عمده مورد نياز در گذشته و آينده................................................... 42
پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح.................................................................................................................. 42
انتخاب محل اجراي يك طرح توليدي عموماً براساس معيارهاي زير صورت مي گيرد:........................................ 42
بازارهاي فروش محصول.......................................................................................................................................... 43
بازار تأمين مواد اوليه................................................................................................................................................. 43
احتياجات و نيازمند يهاي ديگر طرح....................................................................................................................... 43
امكانات زير بنايي مورد نياز...................................................................................................................................... 43
حمايت هاي خاص دولتي........................................................................................................................................ 44
با جمع بندي مطالعات مكان يابي، محل اجراي مناسب اجراي طرح در جدول زير آمده است............................ 44
فصل سوم.................................................................................................................................................................. 45
امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 45
سرمایه گذاری ثابت طرح :....................................................................................................................................... 46
خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 46
هزینه زمین :.............................................................................................................................................................. 46
هزینه محوطه سازی :................................................................................................................................................ 47
هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................. 47
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :............................................................................................................................... 48
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :....................................................................................................................... 48
وسایل اداري و خدماتی............................................................................................................................................ 49
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی....................................................................................................... 49
هزينه هاي قبل از بهر هبرداري................................................................................................................................ 49
هزينه هاي پيش بيني نشده....................................................................................................................................... 49
هزینه سرمایه گذاری ثابت :...................................................................................................................................... 50
ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه، محل تامين و قيمت ارزي و ريالي آن....................................................... 50
فصل چهارم............................................................................................................................................................... 51
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 51
نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 52
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
فصل اول
کلیات
مقدمه :
مطالعات امكان سنجي، مطالعات كارشناسي است كه قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد. در اين مطالعات از نگاه بازار، فني و مالي و اقتصادي طرح مورد بررسي و آناليز قرار گرفته و نتايج حاصل از آن به عنوان مبنايي براي تصميم گيري سرمايه گذاران مورد استفاده قرار مي گيرد.
دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا_1648969364_56345_8524_1209.zip1.03 MB |