دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا
دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا

دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا 41 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش


فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

فصل اول..................................................................................................................................................................... 5

کلیات.......................................................................................................................................................................... 5

مقدمه :........................................................................................................................................................................ 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :.............................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................................. 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................................... 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 8

نام و کاربرد محصول.................................................................................................................................................. 8

به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:... 8

طبقه بندی محصول..................................................................................................................................................... 9

مزایا و دلایل تولید محصول........................................................................................................................................ 9

تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:............................................................................................. 9

بسته بندی محصول.................................................................................................................................................. 10

کالاهای قابل جانشین............................................................................................................................................... 11

بررسی بازار و قیمت فروش.................................................................................................................................... 11

بررسی روند تولید.................................................................................................................................................... 12

آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:....... 12

بررسی روند مصرف................................................................................................................................................ 12

بررسی روند واردات و صادرات............................................................................................................................. 13

بررسی قیمت فروش محصول مشابه....................................................................................................................... 13

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13

معرفی روش های مختلف تولید.............................................................................................................................. 14

تشریح فرایند تولید منتخب...................................................................................................................................... 15

1- تهیه خمیر:......................................................................................................................................................... 15

2- بریدن و قطعه قطعه کردن:................................................................................................................................ 15

3- گرد کردن:.......................................................................................................................................................... 16

4- زمان استراحت:................................................................................................................................................. 16

5- فرم دادن به خمیر:........................................................................................................................................... 16

فریز کردن خمیر:..................................................................................................................................................... 17

تهیه خمیر پیتزای کلفت:.......................................................................................................................................... 17

1- مخلوط کردن:.................................................................................................................................................... 17

2- تهیه خمیر:......................................................................................................................................................... 17

3- رول کردن:......................................................................................................................................................... 18

برش دادن خمیر:..................................................................................................................................................... 18

5- فریز کردن:........................................................................................................................................................ 18

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت.............................................................................................. 18

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:............................................................ 19

HACCP و اهمیت آن:......................................................................................................................................... 20

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد............................................................................................... 21

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک.................................................................................................... 22

مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 23

مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 23

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس......................................... 24

1- اشخاص حقيقی............................................................................................................................................... 24

2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 24

مدارك مورد نياز:..................................................................................................................................................... 24

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 25

تعریف:...................................................................................................................................................................... 25

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 25

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 26

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 27

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 27

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 28

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :................................................................................................. 28

نقشۀ استقرار ماشین آلات....................................................................................................................................... 29

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 30

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :................................................................................................................................ 30

فصل سوم................................................................................................................................................................. 31

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 31

سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 32

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 32

هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :.................................................................................................. 33

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :.............................................................................................................................. 34

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :...................................................................................................................... 35

وسایل اداري و خدماتی........................................................................................................................................... 35

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی...................................................................................................... 36

هزینه هاي قبل از بهره برداري................................................................................................................................ 36

هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 37

هزینه متغیر :............................................................................................................................................................. 37

قیمت تمام شده محصول :....................................................................................................................................... 38

هزینه کل سرمایه گذاری.......................................................................................................................................... 38

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 39

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 39

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 40



خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .









فصل اول

کلیات












مقدمه :

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.

در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه های تجربی و عملی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه، به منظور نیل به اهداف تولید می باشد.

بررسی امکان احداث واحد ازحیث نحوۀ تأمین مواداولیه، تعیین میزان سرمایه گذاری ، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص ها و مهارتهای بالقوه و بالفعل موجود در کشور و …، مطالعات هماهنگ و چند جانبه اقتصادی، فنی، اقلیمی و جغرافیایی را ایجاب می نماید. مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات درخصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرآیندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد . این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدیدالتأسیس در دا خل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد. در بررسی های فنی ابتداء روش های مختلف تولید محصول مورد مطالعه قرار می گیرد و پس از بررسی های لازم مناسبترین تکنولوژی که با فرهنگ کاری و توانائی های بالقوه صنعت تناسب داشته باشد، انتخاب می گردد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا_1648618016_56255_8524_1532.zip0.66 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت