دانلود طرح توجیهی تولید پودر ماهی
دانلود طرح توجیهی تولید پودر ماهی

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی تولید پودر ماهی در 46 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش .


فهرست مطالب و بخشی از متن :

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4


فصل اول - کلیات............................................................................................................................................. 5

1- 1 مقدمه :................................................................................................................................................................ 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................... 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................... 7

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................... 7

مجوز های قانونی :...................................................................................................................................................... 7

مراحل صدور جواز تاسیس :...................................................................................................................................... 8

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس............................................. 8

1- اشخاص حقيقی.................................................................................................................................................. 8

2- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

مدارك مورد نياز:......................................................................................................................................................... 9

اصلاحیه جواز تاسیس :.............................................................................................................................................. 9

تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 10

مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 11


فصل دوم - روش انجام کار..................................................................................................................... 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 13

بازدید از کارخانه تولید پودر ماهی.......................................................................................................................... 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :.............................. 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 15


فصل سوم - امور مالی طرح....................................................................................................................... 16

جدول 1 ویژگی ها و مشخصات فنی پودر ماهی.................................................................................................... 17

جدول 2 استانداردهای ملی...................................................................................................................................... 17

جدول 3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا 1385...................................................................... 18

جدول 4 بررسی وضعیت عرضه و تقاضا................................................................................................................. 19

جدول 5 بررسی روند صادرات پودر ماهی.............................................................................................................. 20

جدول 6 ایستگاه کنترل کیفی محصول تولیدی....................................................................................................... 20

جدول 7 آشنایی با ماشین آلات تولیدی.................................................................................................................. 21

جدول 8 برآورد انرژی مورد نیاز............................................................................................................................. 21

جدول 9 برآورد ساختمان تولیدی و غیر تولیدی..................................................................................................... 22

جدول 10 برآورد زمین و محوطه سازی................................................................................................................. 22

جدول 11 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح.................................................................................................... 23

جدول 12 برآورد مواد اولیه مورد نیاز.................................................................................................................... 23

جدول 13 برنامه زمان بندی اجرای طرح................................................................................................................ 24

جدول 14 معرفی محصول و برنامه تولید سالانه...................................................................................................... 25

روش تولید محصول.................................................................................................................................................. 25

جدول 15 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه........................................................................................................... 26

جدول 16 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز................................................................................................. 26

جدول 17 برآورد نیروی انسانی و هزینه آن ها...................................................................................................... 27

جدول 18 برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسائل حمل و نقل................................................................ 27

جدول 19 برآورد هزینه های ماشین آلات تولید..................................................................................................... 28

جدول 20 برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی.................................................................................... 28

جدول 21 برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری.................................................................................................... 29

جدول 22 برآورد هزینه های زمین........................................................................................................................... 29

جدول 23 برآورد هزینه های ساختمان سازی......................................................................................................... 30

جدول 24 برآورد هزینه های محوطه سازی............................................................................................................. 30

جدول 25 جمع بندی هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی....................................................................... 31

جدول 26 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................... 31

جدول 27 برآورد سرمایه ثابت................................................................................................................................. 32

جدول 28 برآورد سرمایه در گردش........................................................................................................................ 32

جدول 29 برآورد سرمایه گذاری کل........................................................................................................................ 33

جدول 30 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی.......................................................................................................... 33

جدول 31 برآورد هزینه های استهلاک.................................................................................................................... 34

جدول 32 برآورد هزینه های غیر عملیاتی............................................................................................................... 34

جدول 33 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................. 35

جدول 34 برآورد هزینه های عملیاتی...................................................................................................................... 35

جدول 35 برآورد هزینه های ثابت تولید.................................................................................................................. 36

جدول 36 برآورد هزینه های متغیر تولید................................................................................................................. 36

برآورد هزینه های کل تولید...................................................................................................................................... 37

محاسبه قیمت تمام شده............................................................................................................................................ 37

جدول 37 برآورد قیمت فروش................................................................................................................................ 37

محاسبه فروش کل..................................................................................................................................................... 38

محاسبه سود سالیانه................................................................................................................................................... 38

محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................... 38

محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر................................................................................................................... 39

نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................. 39

دوره بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 39

محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................. 40

محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................. 40

محاسبه سطح زیر بنای سرانه................................................................................................................................... 40

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت........................................................................................................................... 41

نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................. 41

درصد کارکنان تولید به کل کارکنان.......................................................................................................................... 41

نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت.................................................................................................................. 42

محاسبه شاخص های بهره وری طرح...................................................................................................................... 42

نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 42

نسبت سود به سرمایه ثابت....................................................................................................................................... 42

جدول 38 خلاصه جدول سود و زیان..................................................................................................................... 43


فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................. 44

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 45





خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید پودر ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .













فصل اول

کلیات







1- 1 مقدمه :

پودر و روغن ماهی هزاران سال است که توسط تمدن های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند . به عنوان مثال در کشورهای اروپای شرقی ، از روغن ماهی به عنوان سوخت برای روشنایی چراغ ها استفاده می شد . نروژی ها از حدود 800 سال قبل از میلاد مسیح روغن ماهی تولید می کرده اند و از آن در برهه های مختلف استفاده های متفاوتی از قبیل استفاده به عنوان کود و یا غذای حیوانات می کردند . در ژاپن پودر روغن ماهی تا مدت ها به عنوان یک غذای اصلی در سفره انسان ها حضور داشت .

در اوایل دهه اول قرن بیستم در امریکا نوعی ماهی را با نیروی وزن سنگ ، روغن ماهی پخته را استخراج می کرده اند و از باقی مانده آن به عنوان کود بهره می بردند . در دهه پنجم قرن نوزدهم ، یک پرس حلزونی برای پرس ماهی پخته شده ساخته شد که بعدها نوع هیدرولیک آن جایگزین شد . در همین زمان بود که روغن ماهی به عنوان ماده شیمیایی اصلی در تهیه رنگ ها ، روانسارها ، روغن های آرایشی ، صابون و جوهر و... استفاده می شد .

روغن ماهی جایگاه خود را در غذای انسان با آمدن روغن های گیاهی در اواسط قرن بیستم از دست داد . پودر ماهی در کشورهای اسکاندیناوی در سال های بسیار دور و قبل از آن که ماهیت غذایی آن شناخته شود ، به عنوان غذای دام و طیور استفاده می شد . بعد از جنگ جهانی دوم ، استفاده از پودر ماهی به عنوان منبع اصلی پروتئین در صنعت دامپروری شدت یافت و از همین زمان ، صنعت دامپروری مدرن آغاز شد .

در سال های اخیر با توسعه پرورش آبزیان ، پودر و روغن ماهی به عنوان افزودنی های غذای آبزیان مورد استفاده قرار می گیرند .


1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید پودر ماهی


محل اجرا :



1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی تولید پودر ماهی_1646830638_55822_8524_1726.zip1.07 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت