آخرین محصولات

پاورپوینت درس ششم مطالعات اجتماعی ششم محصولات کشاورزی، از تولید تا مصرف

پاورپوینت درس پنجم مطالعات اجتماعی ششم "عوامل موثر در کشاورزی" 21 اسلاید

پاورپوینت چگونه تصمیم بگیریم؟ درس 4 مطالعات اجتماعی ششم

پاورپوینت درس سوم تصمیم گیری چیست؟ مطالعات اجتماعی ششم در 19 اسلاید

پاورپوینت درس دوم آداب دوستی مطالعات اجتماعی ششم دارای 23 اسلاید
پاورپوینت تغذیه در آیات و روایات در 44 اسلاید

پاورپوینت تغذیه در آیات و روایات در 44 اسلاید قابل ویرایش .
بخشی از متن فایل پاورپوینت :
- گروه های غذایی
- آب
- لبنیات ← شیر
- شیرینی(قند) ← عسل
- سبزیجات ← سیر، پیاز، کدو
- میوه جات ← خیار، انگور، انار، موز، انجیر، زیتون، خرما، رطب
- حبوبات ← عدس
- غلات ← نان
- گوشت ← ماهی، مرغ، گوشت
- آب
- سوره بقره(22) :و از آسمان آبی فرو فرستاد و به وسیله آن میوه ها را پرورش داد تا روزی شما باشد.
- سوره مرسلات(27):آیا به آبی که می نوشید اندیشیده اید؟ هرگاه بخواهیم این آب گوارا را تلخ و شور قرار می دهیم پس چرا شکر نمی کنید؟
- امام صادق فرمودند: پیامبر اکرم(ص) با چیزهای شیرین افطار می کرد چنانچه موجود نبود با آب ولرم افطار می نمودند و بیان می کردند که همانا این آب ولرم موجب پاکیزگی مجرای گوارشی(کبد و معده) و گوارایی و خوش طبعی بوی بد دهان و فضای دهان می شود و از سویی اسباب تقویت دندان ها و فک می شود و روی تیزی بینایی هم مؤثر است. همچنین استفاده از آب ولرم موجب آرامش و تسکین حالت هیجان عروق(افزایش فشار خون) و غلبه تلخی(صفرا) و موجب از بین رفتن ترشحات بلغمی و موکوسی و اطفای حالت حرارت از معده و یا بهبود حالت اسیدیته معده و رفع سردرد می گردد.
- امام رضا(ع): از خوردن آب های سنگین وزن اجتناب کنید زیرا آنها موجب یبوست مزاج می شود.
- حضرت رسول(ص):شفا طلبیدن از آبهای گرم که در کوه ها می باشد و بوی گوگرد می دهد را نهی نمود و فرمود، گرمی آنها از جهنم است.
- آب 60% کل وزن بدن و 70%توده بدون چربی افراد بالغ را تشکیل میدهد.
- در داخل سلول آب داخل سلولی به عنوان یک سازنده بدن عمل میکند یعنی در سنتز مواد جدید شرکت میکند.
- * آب در تنظیم درجه حرارت بدن نقشی اساسی دارد.
- * فقدان آب به مراتب بیش از نبود غذا کارایی بدن را تحت تاثیر قرار میدهد.
- شیر:
- سوره مومنون(21) :و برای شما در چهارپایان عبرتی است از آنچه در درون آنهاست (ازشیر) شما را سیراب می کنیم و برای شما در آن منافع بسیاری است و از گوشت آنها می خورید.
- سوره نحل (66): از شیر پاک شما را می نوشانیم که در طبع همه نوشندگان گواراست .
- پیامبر اکرم(ص): بر شما باد به مصرف شیر، زیرا حرارت را از دل و اندرون پاک می کند (ناراحتی اعصاب و روان را آرام می کند) همان طور که انگشت عرق پیشانی را پاک می کند و ستون فقرات را محکم می کند و موجب فزونی عقل و خردمندی و پاکی ذهن و فکر و جلا و تقویت قوای بینایی و از
- بین رفتن فراموشی می شود.
- مردی از امام صادق(ع) از ضعف بدن شکایت کرد امام فرمود: بر تو باد به نوشیدن شیر زیرا موجب رویش گوشت و تقویت استخوان های بدن می شود.
- پیامبر اکرم(ص): به زنان باردارتان شیر بنوشانید زیرا عقل و هوش فرزند را می افزاید
- امام علی(ع): شیر دندان ها را محکم و مواد بلغمی را از بدن دفع می کند و بوی بد دهان را از بین می برد.
- از دیدگاه علمی:
- حدود 87-90% از ترکیب شیر را آب تشکیل می دهد.
- مواد پروتئینی شیر عبارت اند از: کازئین، لاکتالبومین و لاکتاگلوبین
- ماده ی قندی شیر لاکتوز است.
- چربی شیر: اسیداولئیک، اسید آراشیدونیک، کلسترول و اسید لینولئیک
- گازهای شیر: اکسیژن ، ازت وCO2
- ویتامینهای شیر شامل: ویتامین A،گروهB، اسید فولیک و ویتامین های K,E,D,C،کولین و اینوزیتول
- شیرادرار آور و ضد سم است. سال ها شیر خام و نجوشیده را برای درمان مسمومیت تجویز می کردند.
- شیر ملین است و در رفع یبوست هم به کار میرود .
- در شیر مقداری اسید نیتریک وجود دارد که اگر ترش شود به اسید لاکتیک واسید کربونیک تبدیل می شود.
- عسل:
- سوره نحل (69):و از درون شکم آنها نوشیدنی با رنگ های مختلف خارج می شود که در آن شفا برای مردم است.
- سوره محمد(15):و نهرهایی از عسل مصفاست.
- امام علی(ع): در عسل موجبات شفا از هر درد و مرضی موجود است و در اثر مصرف آن دردی متوجه فرد نمی شود همچنین عسل مواد و ترشحات بلغمی را دربدن کاهش می دهد و موجب روشنی و جلای دل از حالت غم و افسردگی می شود
- رسول اکرم(ص): مصرف عسل موجب شفاست و برای دفع بادهای مرض زا در بدن و بیماری های تب زا مفید است.
- رسول اکرم(ص): کسی که می خواهد حافظه اش زیاد شود پس باید عسل بخورد.
- امام رضا(ع): خوردن عسل موجبات حکمت را در ذهن و قلب فرد فراهم می آورد.
- عسل:
- عسل مهمترین منبع مواد قندی طبیعی است .
- عسل به لحاظ داشتن برخی انواع از مواد تخمیری شامل: آمیلاز،اینورتاس،کاتالاز، پراکسیداز، لبپاز در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا در میان خوراکی ها بالاترین مرتبه را دارد.
- ویتامین های عسل شامل: گروهB(B5,B2، اسیدنیاسین)، B6، ویتامین A,E,K,C
- عسل دارای انواع پروتئین و اسیدهای آلی مثل اسید فورمیک و اسید آمینه است.
- در عسل هیچ گونه قارچی رشد نمی کند، فاسد نمی گردد و رنگ و بو و طعم آن عوض نمی شود مشروط به اینکه دور از رطوبت نگهداری شود.
- عسل در پیشگیری از پوسیدگی دندان، طب کودکان، پیشگیری از عوارض تابش اشعه و ابتلا به سرطان، درمان بیماری های پوستی به ویژه جوش های چرکی و زخم های کهنه و عفونی، در درمان بیماری های گوارشی، بهبود بیماریهای تنفسی، در درمان بیماری های چشمی( التهاب پلک، التهاب قرنیه، زخم قرنیه، سوزش های چشم) ، درمان بیماری های زنان و زایمان، درمان سرماخوردگی، بیماری های قلبی، بیماری های کلیوی، دستگاه عصبی و درمان بیماری های خونی مفید است.
و....................
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
تغذیه درآیات و روایات_1634019519_52626_8524_1487.zip2.58 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 0 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت