توضیحات:
پیشینه و مبانی نظری تحقیق هرزه نگاری اینترنتی26صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
بخشی از متن :
-1- مقدمه
اینترنت بزرگترین فنآوری ارتباطی رایانهای است كه تاكنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده است. وابستگی نسبی فعالیتهای بشری به اینترنت در مقیاس جهانی از آغاز دوران تاریخی جدید در عرصههای گوناگون دانش و فن حكایت میكند. رشد روزافزون اینترنت اهمیت و فواید غیر قابل انكاری دارد. امروزه استفاده از اینترنت جزء سبك زندگی افراد شده، نوع استفاده، تعیین كنندهی مفید یا مضر بودن آن است.
بیبهره بودن از فنآوری ارتباطی مدرن همچون اینترنت و جلوگیری از ورود آن به كشور ممكن و معقول نیست، زیرا سبب محروم ماندن از روند فراگیر دانستهها و اخبار و عقب ماندن از پیشرفت میشود. با این حال بهره گیری خارج از چهارچوب از این فنآوری نیز میتواند آسیبهای اخلاقی و فرهنگی به كشورمان وارد سازد . از این رو باید با جهت دهی اخلاقی به پدیده جهانی اینترنت هم از جنبههای مثبت آن سود جست و هم خود و كشور را از آسیبهای آن ایمن ساخت.
آنچه امروزه به عنوان یكی از آسیبهای فنآوری اطلاعات اینترنتی به شمار میآید، استفادههای ضد فرهنگی و ضد اخلاقی از این فضای ارتباطی است. ابر قدرتهای استكباری با هدایت سیستم جهانی اینترنت با هدف تضعیف باورهای مذهبی، فروپاشی و نفی هویت ملی و مذهبی، ایجاد گسستگی تاریخی و گسترش بیرویه انحراف و تباهی نسل جوان از راههای گوناگون كشور ما را آماج حملههای الكترونیكی خود قرار میدهند تا به هدفهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خود برسند. از این رو لازم است تا با درایت و حسن انتخاب از فضاهای سالم این پدیده جهانی برای دریافت اطلاعات، صحیح و مناسب استفاده كرد و قربانی دسیسههای استعمار فرانو نگردیم. رسانههای جمعی از جمله اینترنت به سبب قدرت فراوان، گستره پوشش و كاركردهای متنوعشان، در حوزههای اخلاق فردی و اجتماعی اثری عمیق و انكار ناپذیر بر جا میگذارند. دانشمندان علوم اجتماعی، این رسانهها را در ردیف عوامل اجتماعی كردن و شكل دادن شخصیت افراد جامعه میخوانند و بر این باورند كه رسانههای جمعی میتوانند، هنجارهای اجتماعی را تقویت یا تضعیف سازند.
فهرست برخی از مطالب:
2-3- هرزهنگاری (پورنوگرافی) اینترنتی.. 15
2-5- ابعاد هرزه نگاری اینترنتی.. 16
2-8- اشکال گوناگون عرضه آثار پورنوگرافیک.... 18
2-9- هرزهنگاری در اینترنت... 19
2-10- شیوع استفاده از هرزهنگاری اینترنتی.. 20
2-12- تأثیر هرزهنگاری بر توسعه بیماری روانی - جنسی.. 21
2-13- تأثیر هرزهنگاری بر نگرشها، رفتارها و ارزشهای فرد. 22
2-15- اعتیاد به هرزهنگاری اینترنتی.. 23
2-18-1-نظریههای انحرافات جنسی.. 25
2-18-2-نظریههای پورنوگرافی (هرزهنگاری) 27
2-18-2-1-نظریه معاشرت ناهمگون.. 28
2-18-3-نظریه مربوط به اینترنت... 28
پیشینه و مبانی نظری تحقیق هرزه نگاری اینترنتی_1623767085_49340_8524_1396.zip0.05 MB |