توضیحات :
دانلود پاورپوینت با موضوع پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز دارای 23 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.
بخشی از متن :
اسلاید 1:
فروکتوز
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
اسلاید 2:
فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
فهرست مطالب :
- مقدمه :
- خصوصیات حسی
- آنالیز فروکتوز
- راههای استخراج فروکتوز
- مراحل استخراج فروکتوز از HFCS :
- کریستالیزاسیون فروکتوز :
- جداسازی و خالص سازی فروکتوز
7203_1579513889_35943_8524_1872.zip0.21 MB |