توضیحات :
فایل تحقیق در مورد کاهو در قالب Word دارای 12 صفحه قابل ویرایش.
بخشی از متن :
مقدمه
كاهو یکی از قدیمیترین سبزیجات دنیا است منشاء آن در هندوستان و آسیای مرکزی میباشد. کاهو شش قرن قبل از میلاد در ایران مصرف میشده است و یک قرن قبل از میلاد به روم راه یافته و غذای مهمی برای رومیان بوده است. کاهو گیاهی است یکساله که دارای برگهای پهن و دراز و سبز روش میباشد و با طعم کمی شیرین. انواع مختلف کاهو که در حال حاضر در آمریکا کشت میشود حدود 16 نوع میباشد که در تمام طول سال وجود دارد رویهمرفته دو دسته کاهو وجود دارد.
کاهوی پرورشی و اهلی که در سالاد استفاده میشود که کاهوی گرد Head Lettuce و کاهوی ایرانی Romano Lettuce از انواع مهم آن است. کاهوی وحشی یا کاهوی خودرو. کاهوی ایرانی از نظر مواد غذایی از کاهوی گرد بهتر است.(روزنامه جام جم-ضميمه 4/5/1386 )
تاريخچه كاهو
اگر صفحات تاريخ را ورق بزنيم و بخواهيم بدانيم بشر از چه وقت باكاهو آشنا شده و آن را مصرف كرده است به اين نكته بر مى خوريم كه تاريخ كاهو بسيارقديمى و كهن است و به قرنهاى خيلى قديمى مى رسد.
در تورات ، كتاب مقدس قوم يهود،مذكور است كه بنى اسرائيل بايد در زمان عيد پاك كاهو بخورند.
روميان قديم كاهورا به خوبى مى شناختند و آن را مصرف مى كردند و مخصوصا در ضيافتهايى كه داشتندمقدار زيادى كاهو مصرف مى كردند تا غذاهاى سنگين و ثقلى را كه خورده بودند هضم كنند.
در تاريخ فرانسه مذكور است امپراتور فرانسه به نام اوگوست كه مبتلا به بيمارى كبد شده بود، بارژيم آب كاهو به كلى معالجه شده و شفا يافت .
يكى از خواص كاهو زياد كردن شيرمادران شيرده است و به همين علت نام فرانسه آن از كلمه لاتينى گرفته شده است كه به معنى شير است .
و...
فهرست مطالب :
1- مقدمه
2- تاريخچه كاهو
3- خواص گروه سبزيجات
4-تركيبات شيميايي كاهو
5- خواص درماني كاهو
6- خواص كاهو
7- خواص تخم كاهو
8- مضرات كاهو
9- سفارش انبياء به مصرف كاهو
10-اهميت سبزيجات در عصر علم و تكنولوژي
11- منابع
20972_1578200544_35300_8524_1888.zip0.05 MB |