تحقیق با موضوع کرم کارامل
تحقیق با موضوع کرم کارامل

توضیحات :

تحقیق با موضوع کرم کارامل دارای 69 صفحه در قالب word قابل ویرایش همراه با فهرست مطالب.

قسمتی از متن :

مقدمه:

سالهاي زيادي است كه تهيه رنگهاي كارامل از انواع هيدراتهاي كربن، صنعت مهم و بزرگي به شمار مي آيد.

هر ساله هزارها تن كارامل توليد و استفاده مي شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولي هنوز جزئيات دقيق در مورد كارامل و واكنشهاي كه در طول تهيه آن اتفاق مي‌افتد، در دسترس نيست. در حقيقت مقالات علمي كمي در مورد روشهاي تهيه و يا خواص اين مواد وجود دارد.

بخشي از اين مسئله ناشي از وضعيت اقتصادي صنايع و نيز به دليل وجود رقابت شديدي كه در اين زمينه وجود دارد، و در نتيجه بيشتر اطلاعات در صنعت باقي مانده و روشها و دستورالعملها محرمانه مانده است.

از يك قرن پيش رنگهاي كارامل براي رنگ كردن نوشابه هاي شيرين گوناگون به كار مي رفتند، با پيشرفت صنايع، محصول بهتر و خالص تري تهيه شده است و اكنون ما به موقعيتي رسيده ايم كه مي توانيم بگوييم:

رنگهاي كارامل يكي از اجزاء كليدي در صنايع نوشابه هاي شيرين هستند.

رنگهاي قهوه اي پر رنگ تا قرمز آنها ايده آل را براي نوشابه هاي كولا و نوشابه هاي با طعم ميوه مثل گيلاس و كشمش سياه ايجاد مي كنند.

پايداري، قدرت امولسيون كنندگي، ويكوزيته كم مقاومت ميكروبيولوژي بالاي كارامل از مزاياي بزرگ آنها براي توليد كنندگان نوشابه ها به شمار مي رود.

هيچ جامعه توسعه يافته اي بدون افزوده هاي غذايي قادر به حيات نيست. افزوده هاي غذايي در مراكز توليد ماده غذايي يكي از مهم ترين مواد مي باشد كه نياز به ذخيره در تحت شرايط خاص ميدارد.

رنگهاي باعث جذابيت مواد غذايي مي شوند و از طريق احساس دريافت مي شوند، وجود آنها در تشخيص سريع و پذيرش نهايي هر فرآورده غذايي مؤثر ميباشد.

در ايران در سالهاي اول دهه 1360 به دليل استفاده از رنگهاي غير مجاز در اغلب فرآورده هاي غذايي ابتدا مصرف رنگ ممنوع شد، ولي با توجه به استفاده گسترده از رنگ اين ممنوعيت مؤثر واقع شد و اشكالات فراواني را ايجاد كرد و با توجه به اينكه مصرف رنگهاي طبيعي از نظر مجامع علمي و بين المللي به هر ميزان مجاز بود، لذا صاحبان صنايع در جستجوي يافتن منابع طبيعي رنگهاي غذايي بودند. تا به امروز كه اين رنگهاي طبيعي در مقياس زيادي در صنعت ايران استفاده ميشود. لازم به ذكر است كه كارامل يعني مهمترين عضو تشكيل دهنده كرم كارامل يكي از مواد اصلي اين محصول به شمار مي رود و جزو رنگ دهنده ها عمل نمي كند.

و...

فهرست مطالب

مقدمه .......................................................................................................... 1

تاريخچه ...................................................................................................... 3

فصل اول:كرم كارامل ..................................................................................... 6

فصل دوم:آزمايشات شيميايي شير .................................................................... 7

فصل سوم:چگونگي تهيه پودر تخم مرغ ......................................................... 24

فصل چهارم:كارامل و ويژگيهاي آن ................................................................ 31

فصل پنجم:واكنشهاي تشكيل كارامل .............................................................. 36

فصل ششم:تهيه كارامل از منابع مختلف .......................................................... 40

فصل هفتم:توليد كارامل در صنعت ................................................................. 49

فصل هشتم:فرآيند توليد كرم كارامل و آزمايشات ميكروبيولوژي آن .................... 51

فصل نهم:انبار و تأسيسات ............................................................................ 57

فصل دهم: اصول طراحي حرارتي و هزينه يابي ............................................... 61

پيوست



فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

7179_1577210282_34776_8524_1160.zip0.11 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت