توضیحات :
تحقیق با موضوع تمرين و آمادگي جسماني دارای 42 صفحه در قالب Word .قابل ویرایش.
بخشی از متن فایل ورد :
امروزه کساني که به گونه اي با ورزشکاران سرو کار دارند به خوبي مي دانند که بهره گيري از زحمات توان فرساي ورزشکار و مربي به پيروي از اصول علمي و انضباط و جديت در بکارگيري يافته هاي علمي وابسته است .
بنابراين نوشته حاضر با هدف کمک به مربيان و ورزشکاران شيفته ي پيشرفت و موفقيت، با يک ساختار کاربردي و در همان حال ساده براي انتقال برخي مفاهيم علم و تمرين و آمادگي جسماني تهيه شده است .
آشکار است که با توجه به گستردگي موضوعات آمادگي جسماني و علم تمرين، پرداختن به همه ي مفاهيم امکان ندارد. بنابراين منتخبي از مفاهيم براي شما برگزيده شده است و هر مفهوم نيز به صورت گذرا بررسي شده .
اميدواريم بسط و تحليل مفاهيم در جزوات ديگري انجام شود. روشن است که تاييد اين نوشتار با بحثهاي گروهي (در کلاس هاي تخصصي و جلسات مشورتي) دو چندان خواهد شد .
مفهوم اول، علم تمرين
علم و تمرين زاييده ي همه ي اطلاعات علمي درباره ورزش و تمرين است. اين اطلاعات همراه با تجربه و دانش مربي ورزشکار، به مربي کمک مي کند تا برنامه تمريني موثري براي بالا بردن سطح آمادگي ورزشکار طراحي و اجرا کند .
بهتر آنست که همگي به مفاهيم زير توجه کنيم و آنها را به کار بنديم :
1- علوم تمرين: براي تحقق اهداف تمرين، بايد يافته ها و فن هاي چند شاخه از علم را به کار گرفت، تغذيه، روان شناسي، مديريت، فيزيولوژي، بيومکانيک و بيوشيمي، ... بنابراين علوم تمرين، يعني در مجموعه دانش هايي که براي رسيدن ورزشکار به اوج عملکرد مورد نياز است. مربي بايد با علوم تمرين آشنا باشد و تا حد امکان از يافته هاي آنها بهره گيرد، ولي انجام دادن وظيفه ي متخصص تغذيه، روان شناسي يا ديگر متخصصان را کسي از او انتظار ندارد .
2- طرح برنامه تمرين: براي تحقق اهداف تمرين بايد برنامه اي نوشت که در آن هر چه مربوط به افزايش توانايي هاي جسماني، مهارتي و رواني ورزشکار است، منظور شده باشد، امکان ارزيابي ورزشکار را نيز فراهم مي کند و به اوج عملکرد ورزشکار در مسابقه بينجاميد. امروزه در ايران علم تمرين را بيشتر به جاي طرح تمرين به کار مي گيرند .
3- بدنسازي و آمادگي جسماني: بخشي از آمادگي ورزشکار که در برنامه نيز پيش بيني مي شود، بهبود عواملي چون قدرت، سرعت، استقامت و ... است، اين مفهوم بخشي از علوم تمرين است و نه همه آن که پيشتر به آن پراخته شد .
و...
فهرست برخی از مطالب :
- تمرين و آمادگي جسماني
- مفهوم دوم، آمادگي
- مفهوم سوم، تمرين
- اصول و مبانی تمرین
- ● اصول و مبانی آمادگی جسمانی
- ● اصل اضافه بار
- ● مراحل گرم کردن و سرد کردن
- ● تمرینات مقداتی با گرم کردن
- ● اهداف فیزیولوژیک گرم کردن بدن
- ● تمرینات پایانی یا سرد کردن
- ● انعطافپذیری
- ● افزایش قابلیت انعطافپذیری
- ● کشش ایستا
- ● کشش تابی
- ● تسهیلسازی عصبی عضلات عمقی
- ● منقبض کردن - منبسط(شان) کردن
- عواملي كه به توان هوازي تاثير گذارند:
- انقباض عضلاني:
- انواع انقباض:
- اصول تقويت عضلات:
- انعطاف پذيري:
- عوامل آمادگي جسماني
- مرحله آمادگي:
- مرحله پرورش :
- مرحله نگهداري :
- منابع و مأخذ:
8362_1577178044_34745_8524_1231.zip0.07 MB |