پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان
پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان

پاورپوینت راه های جلوگیری از آلودگی نان

شامل 27 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

تعريف نان

اثرات سوء مصرف جوش شيرين بر كيفيت نان

اثرات سوء استفاده از جوش شيرين بر بهداشت سلامت مصرف كنندگان

- اختلالات الكتروليتي

تجمع فلزات سنگين مضر در بدن :

مزايا و اهميت تهيه نان بعد از طي فرآيند تخمير

شناخت خمير رسيده از خمير نرسيده :

فرآيند ورآمدن و پوك شدن خمير در تهيه نان :

انواع و طرز استفاده از مخمرهاي مجاز و مفيد در تخمير خمير
( بجاي استفاده از جوش شيرين) :

خمير ترش :

ويژگيهاي كاربرد خمير ترش

مايه خمير تازه : Fresh yeast

مايه خمير خشك فعال : Active dried yeast

مايه خمير خشك فعال فوري : instant active dried yeast

آلودگي هاي نان :

راههاي جلوگيري از آلودگي هاي ميكروبي نان

علاوه بر رعايت شرايط فوق عوامل ديگري نيز درجلوگيري از فساد ميكروبي نان مؤثر مي باشد

قوانين و مقررات بهداشتي جهت برخورد با افزودن مواد شيميايي غيرمجاز

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه

نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

rahhaye jelogiri az alodegie nan_1685640092_61490_8524_1369.zip0.21 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت