پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا
پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا

پاورپوینت بررسي تاُثير كاربرد پروتئين هاي اصلاح شده سويا بر حلاليت پروتئين ها، خواص فارينوگرافي بياتي نان

شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

مقدمه

مروري بر تحقيقات انجام شده:

اهداف اصلاح پروتئين هاي غذايي:

اصلاح شيميايي:

اثر مواد احيا كننده:

اثر مواد اكسيد كننده:

اثر مواد امولسيون كننده:

انواع متداول آرد سويا:

فرايند تجاري تهيه آرد بي روغن سويا:

انواع و اهميت پروتئين هاي آرد گندم:

انواع پروتئين هاي سويا:

بياتي نان:

نتيجه گيري

پيشنهادات:

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه

گندم مهمترين محصول كشاورزي ايران و جهان و نان حاصل ازگندم غذاي اصلي مردم است.

ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد.

برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه

سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و است.Bغني از ويتامين هاي گروه

2.6% فيبر، يك مكمل غذايي ارزشمند و مؤثر در به تاُ خير انداختن بياتي نان مي باشد.

هدف از اين تحقيق ، بررسي برطرف كردن كمبود بعضي اسيد آمينه ها(ليزين) در غلات با استفاده از سوياي اصلاح شده با تركيبات احيا كننده ،اكسيد كننده و امولسيفايرها و سپس بررسي تاَثير آرد سوياي اصلاح شده بر حلاليت پروتئين هاي گندم، خواص رئولوژيك ، رنگ ، طعم ،بافت و بياتي نان مي باشد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

poroteine soya_1684093984_60910_8524_1671.zip0.57 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت