پاورپوینت پخت و پزصحيح
پاورپوینت پخت و پزصحيح

پاورپوینت پخت و پزصحيح

شامل 23 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

ظروف مواد غذايي:

1-ظروف آلومينيومي:

2-ظروف مسي:

3-ظروف استيل: (Stainless Steel)

4-ظروف نچسب:

5-ظروف ملامين:

6-ظروف پيركس:

روشهای صحيح

سرخ کردن غذا

نکاتی که بايد در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:

عوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغن:

برای استفاده مجدد از روغن موارد زير را مدنظر داشته باشيد:


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

1-ظروف آلومينيومي:

- ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند

-.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود

--بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود.

-افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند

-البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند.

-بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم آلومينيوم است

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

pokht o paz sahih_1683961421_60896_8524_1571.zip2.06 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت