پاورپوینت مدیریت اماده سازی وطبخ
پاورپوینت مدیریت اماده سازی وطبخ

توضیحات فایل:

پاورپوینت مدیریت اماده سازی وطبخ

شامل 18اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش


فهرست برخی از مطالب:

Natural Barriers to Infection

Hazard Analysis of Critical Control Points

عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی )

(آماده سازی)Preparing

مثالهایی از آلودگی Cross contamination

Cooking

Serving and Holding

تمیز کردن سطوح


بخشی از متن فایل پاورپوینت:

  • عوامل فردی ( بهداشت فردی و آموزشی )
  • افرادی که با موادغذایی سروکار دارند اغلب مواقع مي توانند منبع عمده آلودگی باشند در همین رابطه روشهای بهداشتی مناسب متعددی وجود دارند که این افراد باید رعایت نمایند ، عمدتاً این روشها در موارد ذیل قابل تعیین می با شند :
  • - رعایت نظافت شخصی در حد مطلوب
  • - شستشوی دستها بطور مرتب با صابون و آب تمییز ، خصوصاً قبل از شروع کار ، بعد از پایان کار ، تماس با ضایعات موادغذایی و مواد شیمیایی
  • - رعایت رفتارهای بهداشتی
  • - توجه به آزمایشات دوره ای پزشکی ، بویژه افرادی که بیماری آنها محرز گردیده است یا مظنون به ابتلا به بیماری و یا حامل هر نوع بیماری هستند که احتمال انتقال آن از طریق موادغذایی وجود دارد و بتواند غذا را آلوده کند ، نباید وارد محیط کار شده و لازم است این افراد بیماری یا علائم خود را بلافاصله به متصدی یا مدیریت مکان گزارش دهند در این خصوص مواردی که لازم است بلافاصله پس از تماس کارکنان با موادغذایی جلوگیری بعمل آید شامل :
  • - یرقان ، اسهال ، استفراغ ، تب ، عفونت گلو همراه با تب
  • - زخمهای عفونی قابل رویت بر روی پوست ( جوش ، بریدگی و ... )
  • - ترشح مواد از بینی ، گوشها با چشم
  • افرادی که در عملیات موادغذایی بطور مستقیم یا بطور غیرمستقیم دخالت دارند یا باید قبلاً آموزشهای لازم را فرا گرفته و یا در حین کار با دستورالعملهای بهداشت موادغذایی در حد قابل قبول آموزش ببینند .


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

amadesazi_1680154218_59660_8524_1946.zip0.74 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت