طرح توجیهی( دوره آموزشی) احداث کارگاه خیاطی (دوخت چادر)
طرح توجیهی( دوره آموزشی) احداث کارگاه خیاطی (دوخت چادر)

توضیحات :

دانلودطرح توجیهی( دوره آموزشی) احداث کارگاه خیاطی (دوخت چادر) 53 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :


در دوران های مختلف بانوان برای پوشش خود از اشکال مختلف چادر استفاده می نموده اند؛ برای مثال، چادر برای زنان ساسانی از عناصر مهم پوشش بوده است که یا به دور کمر یا پایین تر می بستند و یا مانند بالاپوش، بر روی دوش خود می انداختند. از دوره مغولان تا شکل گیری صفویه هم خیاطان به دوخت جبه، قبا و مقنعه می پرداختند.

بعد از دوره مغولان، در دوره صفویان و زندیان بود که خیاطان چادرها را به همراه روبنده می دوختند. در عصر قاجار، چادردوزی به صورت«چارقد» یعنی پارچه‌ای به شکل سه‌گوش و چادرهای قاجاری رواج داشت. اکنون خیاطان با استفاده از متدهای روز به دوخت انواع و اقسام مختلفی از چادرها می پردازند که به انواع آنها اشاره می شود.


چادرساده

بین همه انواع مدل چادر ، مدل ساده در واقع نوع سنتی و کلاسیک چادر است که با پارچه های مختلف مشکی، دارای دوخت های تزیینی یا رنگی وجود دارند. این چادرها یکی از انواع راحت ترین چادرها هستند.


چادر
ملی

چادر ملی به چادرهای آستین داری گفته می شود که ممکن است جلو باز یا جلو بسته باشند. این چادرها نسبت به چادرهای ساده آزادی عمل بیشتری می دهند و راحت تر پوشیده می شوند. نوع جلوبسته چادر ملی ممکن است با زیپ، دکمه یا بند طراحی شده باشد که در این صورت به دلیل پوشانندگی بیشتر، امکان انتخاب آزادانه تر لباس زیر چادر را می دهد. سر آستین چادرهای ملی ممکن است دارای گیپوردوزی یا منجوق دوزی باشد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

طرح توجیهی( دوره آموزشی) احداث کارگاه خیاطی (دوخت چادر)_1649849420_56899_8524_1837.zip4.98 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت