طرح توجیهی و کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگوی فرآوری شده
طرح توجیهی و کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگوی فرآوری شده

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگوی فرآوری شده 46صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :


ميگو جانورى آبزى از خانواده سخت پوستان است كه به طور عمده در آب هاى گرم بين ۱۸ تا ۳۸ درجه سانتيگراد زندگي مي كند و برخي از گونه هاي آن نيز در آب هاي سرد و شيرين يافت مي شوند و به منظور توليد گوشت در محيط هاى مصنوعى نيز پرورش داده مى شود. كه اين موضوع نيز در كشور ما از حدود 15 سال پيش عملي گرديده و ميگوهاي توليدي عمدتا" در بازارهاي جهاني و بخشي نيز در داخل كشور توزيع مي گردد.

در ايران ميگوهاي خوراكي آب شور در درياي عمان و خليج فارس زندگي مي كنند. اين آبزي كفزي است و به همين دليل در نواحي نسبتا"كم عمق يافت مي شود. اين نوع ميگو را دريايي مي نامند. كه به وسيله لنج و كشتي با تورهاي ويژه صيد شده و به ساحل حمل مي شود و در ساحل، بر حسب اين كه عمل آوري شود و يا به صورت تازه به بازار مصرف انتقال يابد به دو دسته ميگوي تازه و منجمد تقسيم بندي مي شود .نوع ديگر ميگو، ميگوي پرورشي است كه طي سالهاي اخير در سواحل خليج فارس و درياي عمان و حتي به صورت محدود نيز در سواحل استان گلستان با استفاده از آب دريا كه توسط كانال به سمت مزارع هدايت شده در محيط استخرهاي خاكي پرورش داده مي شود. كه در حقيقت همان ميگوهاي بومي دريايي است كه در اين استخرها بصورت مصنوعي پرورش داده ميشود. گوشت اين نوع ميگو تفاوتي با نوع دريايي آن نداشته بلكه از نظر كيفيت و بهداشتي برتري هاي نيز نسبت به ميگوي دريايي دارد.


روش هاي تشخيص ميگوي سالم و غيرسالم

ميگو به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب غيراشباع خيلي سريع خراب مي شود. چون تمام اندام هاي گوارشي ميگو در ناحيه سر قرار دارد، شروع مرحله فساد از ناحيه اتصال سر با قسمت بدن است، در صورتيكه ميگو بصورت تازه خريداري شود بايد سريعا" سر ميگو را جدا كرده و بدون سر در فريزر نگهداري شود . يا مي توان پوست ميگو را جدا كرده و عضله تنها را نگهداري كرد . در واحدهاي صنعتي و فرآوري برحسب بازار مصرف و سليقه مصرف كننده ، ميگو را سركني و يا آن را پوست كني كرده و به فروش ميرسانند. پس ميگوي تازه بايد با سر بوده و سر آن سفت و محكم به بدن چسبيده باشد. رنگ ميگو بسته به گونه، نژاد و محيط زندگي ميگو متفاوت است ولي پس از پخت تقريبا تمامي ميگوها به رنگ صورتي مايل به قرمز درمي آيند كه شدت اين رنگ نشانه سلامت ميگو است. هر چقدر ميگو پس از پخت كمتر صورتي شود، كيفيت پايين تري دارد، رنگ ميگو بايد يكنواخت بوده و لكه هاي سياه درشت به شكل خال هاي درشت نداشته باشد. خال هاي ريز پراكنده در سطح بدن طبيعي است.

ميگوي تازه بوي بد ندارد و فقط بوي خاص ميگو را دارد كه اصلا تند نيست. ولي در صورت خراب شدن، بوي شديد و تند آمونياك از آن استشمام مي شود. از اين نظر نوع پرورشي و دريايي آن هيچ فرقي ندارند، يعني ميگوي دريايي كه از لب ساحل بلافاصله بعد از صيد به فروش مي رسد بدون بو است.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

طرح توجیهی و کارآفرینی فرآوری و بسته بندی میگوی فرآوری شده_1649833506_56884_8524_1546.zip0.79 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت