طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کشتارگاه گوشت گاو و گوسفند
طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کشتارگاه گوشت گاو و گوسفند

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کشتارگاه گوشت گاو و گوسفند 66صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:


عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4


فصل اول - کلیات............................................................................................................................................... 6

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 7

جدول شماره 1 ، محصولات تولیدی کشتارگاه صنعتی............................................................................................. 8

تاریخچه :.................................................................................................................................................................... 9

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................ 10

محل اجرا :................................................................................................................................................................ 10

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :............................................................................................................................... 10

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :................................................................................................................... 10

مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 10

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 11

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس............................................. 11

1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 11

2- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................ 12

مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 12

اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................. 13

تعریف:...................................................................................................................................................................... 13

صدور پروانه بهره برداری :........................................................................................................................................ 13

مراحل صدور توسعه طرح :....................................................................................................................................... 14


فصل دوم - روش انجام کار.......................................................................................................................... 15

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :....................................................... 16

بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام....................................................................................................................... 16

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 16

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :............................................................................. 17

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :.............................. 19

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )........................................................................................ 19


فصل سوم - امور مالی طرح........................................................................................................................ 20

تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گاوی.................................................................................................................. 21

تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گوسفندی.......................................................................................................... 21

جدول 2 عناوین استانداردهای ملی ایران در خصوص گوشت................................................................................. 22

درجه بندی گوشت گوسفند یا بز به روش زیر انجام می شود................................................................................. 24

جدول 3 چگونگی ارزیابی کیفی نوع قطعه های گوناگون گوشت گاو یا گاومیش بر روی یک لاشه و نمره امتیازهای آن ها 24

جدول 4 پلیمرهای انتخابی و به کار رفته در بسته بندی غذاهای گوشتی............................................................. 25

نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP................................................................................. 26

نمودار آلودگی و نقاط کنترل بحرانی قبل و بعد از کشتار گو.سفند و گاو............................................................... 27

جدول 5 آمار متوسط قیمت گوشت در سال های 1378 تا 1385........................................................................ 28

جدول 6 قیمت گوشت در بازار آمریکا.................................................................................................................... 28

جدول 7 قیمت گوشت در بورس لندن.................................................................................................................... 29

جدول 8 ارزش غذایی پروتئین در برخی فراورده های دامی.................................................................................... 29

جدول 9 بررسی رتبه ایران در زمینه تولید گوشت در جهان.................................................................................. 29

جدول 10 کشورهای عمده صادر کننده در سال 2005......................................................................................... 30

جدول 11 کشورهای عمده وارد کننده در سال 2005........................................................................................... 30

نمودارهای زیر سهم صادرات گوشت گاوی صادر کنندگان عمده جهانی را نشان می دهد . (سال 2000 و 2005) 31

جدول 12 میزان تولید و مصرف گوشت قرمز در جهان (با احتساب متوسط تمامی کشورها ) و ایران از سال 1350 تا سال 1382 32

بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون..................................................................... 33

واحدهای فعال قبل از سال 1379........................................................................................................................... 33

آمار واحدهای فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون....................................................................................................... 34

جمع ظرفیت واحدهایی که درصد پیشرفت آنها زیر 40% می باشد....................................................................... 34

واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از 40% می باشند به تفکیک استان به قرار زیر است......................... 35

جدول 17 مصرف سرانه گوشت قرمز کشور طی دوره 82 – 1375 ( از محل تولد و واردات).............................. 36

جدول 18 روند رشد جمعیت طی سال های 1370 تا 1384 و برآورد جمعیت در سال های 1385 و 1386... 36

جدول 19 بررسی آمار تولید گوشت گاو و گوسفند در فاصله سال های 1378 تا 1382.................................... 37

جدول 20 پیش بینی مصرف گوشت قرمز از سال 1385 تا 1388....................................................................... 37

جدول 21 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها 38

جدول 22 تیپ های کشتارگاهی عمده در جهان.................................................................................................... 38

جدول 23 هزینه های ثابت سرمایه گذاری............................................................................................................ 39

جدول 24 زمین....................................................................................................................................................... 39

جدول 25 محوطه سازی.......................................................................................................................................... 40

جدول 26 فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح................................................................................................... 40

جدول 27 ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح................................................................................................. 43

جدول 28 شرح ریز هزینه های خرید ماشین آلات به همراه ماشین آلات هر بخش............................................. 44

ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گاوی 50 راس در شیفت........................................................................... 44

سایر تجهیزات اختیاری مورد نیاز خط کشتارگاوی.................................................................................................. 46

ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گوسفندی 500 راس در شیفت................................................................. 47

ماشین آلات و تجهیزات اختیاری خط کشتار گوسفندی......................................................................................... 48

ماشین آلات و تجهیزات کشتارگاه بهداشتی............................................................................................................ 48

ریل گذاری و تجهیزات مورد نیاز پیش سردکن ها و چهار شقه کنی...................................................................... 49

ماشین آلات و تجهیزات کله و پاچه پاک کنی........................................................................................................ 50

ماشین آلات و تجهیزات شکمبه و روده پاک کنی................................................................................................... 51

لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تبدیل ضایعات پودر گوشت و خون به ظرفست 5/8 تن ضایعات در روز با سیستم چربی گیر 53

دستگاه لاشه سوز دامی............................................................................................................................................ 54

ماشین آلات و تجهیزات سیستم انتقال خون........................................................................................................... 54

لیست ماشین آلات سیستم تصفیه فاضلاب کشتارگاه به ظرفیت 150 متر مکعب در روز..................................... 55

تجهیزات اختیاری سیستم تصفیه فاضلاب............................................................................................................... 55

تاسیسات مورد نیاز طرح........................................................................................................................................... 56

میزان برق مورد نیاز ماشین آلات هر بخش به شرح زیر می باشد.......................................................................... 57

تجهیزات اداری مورد نیاز طرح.................................................................................................................................. 58

وسایل نقلیه برون و درون کارگاهی......................................................................................................................... 58

هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................. 59

فهرست مواد اولیه و بسته بندی در سال 1385...................................................................................................... 59

استان های عمده تولید کننده دام سبک و سنگین و رتبه آنها................................................................................ 60

برآورد جمعیت استان های کشور.............................................................................................................................. 61

نیروی انسانی مورد نیاز طرح.................................................................................................................................... 62

پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری.................................................... 62

ادامه جدول پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری................................ 63

بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز............................................................................................................... 63

میزان برق مصرفی ماشین آلات تولید...................................................................................................................... 64

آب مصرفی کارخانه.................................................................................................................................................. 64

بخار مصرفی.............................................................................................................................................................. 65

محاسبه میزان آب ، برق و سوخت مصرفی.............................................................................................................. 65

قیمت جهانی گوشت قرمز در سیستم تولیدی کشورها............................................................................................. 66


فصل چهارم - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................... 67

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................... 68


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کشتارگاه گوشت گاو و گوسفند_1649832737_56873_8524_1541.zip1.91 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت