طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو 34 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :


منظور از کنسرو کردن، پختن میوه و یا سبزیجات، قرار دادن آنها در محیط استریل شده قوطی کنسرو و سپس جوشاندن این قوطی های در بسته کنسرو، داخل آب است تا هر گونه باکتری موجود در این قوطی ها کشته و یا ضعیف شود.

غذاهای مختلف، به میزان های متفاوت در برابر فساد مقاومت می کنند. مثلاً میوه هایی چون توت فرنگی که میزان اسیدشان بالاست، برای کنسرو کردن آنها احتیاجی به مواد نگهدارنده نمی باشد و تنها جوشاندن کوتاه مدت آنها جهت کنسرو کردنشان کفایت می کند؛ در حالی که برای کنسرو کردن میوه هایی همچون گوجه فرنگی، باید قوطی را برای مدت طولانی تری جوشاند و همچنین عوامل اسیدی را برای نگهداری طولانی مدت به آنها اضافه نمود. بسیاری از سبزیجات را هم باید تحت فشار کنسرو نمود.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو_1649828789_56841_8524_1212.zip1.08 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت