توضیحات :
دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید خوراک دام و طیور(به ظرفیت تولید 15000 تن در سال ) 35صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :
الف - علوفه ها
هرگونه خوراك گیاهى و پرحجم كه ارزش غذایى داشته باشد و خوش خوراك هم باشد، علوفه نام دارد.
یونجه :
این علوفه ارزش غذایى زیادى دارد. یونجه به عنوان یك غذاى عالى در تغذیه دام به خصوص براى گاو شیرى استفاده مىشود. پروتئین و كلسیم بالاى این علوفه نشانه مرغوب بودن آن است. زمان برداشت یونجه وقتى است كه یك سوم بوته ها به گل بنشینند. در جیره غذایى گاو شیرى، بین دو تا چهار كیلوگرم یونجه در روز كافى و مناسب است.
علف باغ:
این علف در تغذیه گاو شیرى و پروارى استفاده مىشود.به دلیل داشتن رشته هاى بلند، نشخوار دامها را زیاد مى كند. به علاوه در گاوهاى شیرى باعث بیشترشدن چربى شیر مىشود. براى جلوگیرى از خارج شدن سریع خوراكهاى آردى از بدن دامهاى پروارى از این علوفه استفاده مى كنند.
كاهها:
كاهها به علت خشك و پُرحجم بودن، ارزش غذایى زیادى براى دامها ندارد. از نظر ارزش غذایى، كاه جو از كاه گندم بهتر است. همچنین كاه گندم از كاه برنج بهتر است. براى دامهاى سنگین بهتر است كه كاه به صورت رشته هاى بلند باشد. مصرف كاه باید كم و به مقدار لازم باشد. هر چه مقدار این علوفه در جیره غذایى دامها بیشتر باشد، جلوى هضم و مصرف بیشتر غذا را مىگیرد. بهتر است كاه را همیشه بعد از خوراكهاى دیگر به دامها داد. اگر كاه و علوفه هاى مانند آن به صورت غنى شده به دامها داده شوند. ارزش غذایى بیشتر مىدارند. براى گاوهاى خشك مى توان مقدار بیشترى از این علوفه در جیره غذایى قرار داد.
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید خوراک دام و طیور(به ظرفیت تولید 15000 تن در سال )_1649825857_56820_8524_1104.zip0.75 MB |