طرح توجیهی و کارافرینی تولید دستگاه ها و تجهیزات کشاورزی
طرح توجیهی و کارافرینی تولید دستگاه ها و تجهیزات کشاورزی

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی و کارافرینی تولید دستگاه ها و تجهیزات کشاورزی 43صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :


بشر از سالیان بسیار دور، همواره به طرق مختلف سعی در تأمین غذاي خود و دامهایش را داشته و در طی اعصار گوناگون از شیوه هاي مختلفی استفاده کرده که همواره سیري صعودي به سمت افزایش عملکرد محصول را داشته است.

این روند که شاید بتوان ابتداي آن را به ده هزار سال پیش نسبت داد را مکانیزاسیون کشاورزي می نامند. مکانیزاسیون کشاورزي به معناي مکانیکی کردن عملیات کشاورزي است و داراي دو معناي عام و خاصمی باشد که معناي خاصآن صرفاً شامل تکنولوژي ماشینی و مسائل مرتبط با آن در کشاورزي است. در حالیکه معنی عام مکانیزاسیون تمامی مسائل و تجزیه و تحلیل هاي کلی مرتبط با کشاورزي و مدیریت آن ها را شامل می شود.

مکانیزاسیون را می توان چنین تعبیر کرد که "مکانیزاسیون، استفاده از تکنولوژي روز در کشاورزي براي توسعه پایدار است". اهداف مکانیزاسیون را می توان چنین برشمرد:

- افزایش تولید

- کاهش هزینه ها

- کاهش سختی کار کشاورزي و افزایشجذابیت آن

- افزایش بهره وري از نیروهاي کارگري

- افزایش کیفیت کار زراعی و امکان انجام آن در کمترین مدت زمان


- انجام به موقع عملیات کشاورزي

در اجراي مراحل مختلف عملیات کشاورزي، اهمیت خاك ورزي بعنوان یکی از ارکان اصلی در افزایش عملکرد کشاورزي بر کسی پوشیده نیست. بکارگیري روش هاي نوین خاك ورزي، از جنبه بهبود کیفی و کاهش فرسایش خاك، حائز اهمیت است. در عوامل خاك ورزي عوامل مختلفی از جمله خرد شدن یکنواخت کلوخ ها، حفظ رطوبت، مواد آلی خاك، تسطیح، کاهش فرسایش و ... داراي اهمیت بسزایی است. لذا بخش وسیعی از مبحث مکانیزاسیون همیشه با بهبود شرایط خاك ورزي ارتباط دارد و اهمیت این مطلب از دید کارشناسان و صاحب نظران بخش کشاورزي، پوشیده نمانده است.

نکته قابل توجه اینست که چه در عملیات خاك ورزي و چه در بخش هاي دیگر، استفاده از روش هایی که ضمن ایجاد تحولات مورد نیاز از سرعت بالایی برخوردار باشد، کاملا موثر است. صنعتی شدن )مکانیزاسیون ( در زمین هاي زراعی و باغی به بهبود کیفی تولید، افزایش بهره وري و درآمد کشاورزان منجر می شود، اما وجود مشکلات وتنگناهاي فراوان در بخش هاي صنعت ، کشاورزي و خدمات ، موجب کندي در تحقق این امر شده است . از جمله تنگناهایی که سبب شده از یک طرف بخش کشاورزي و از سوي دیگر بخش صنعت نتوانند ماشین هاي کشاورزي و ادوات مورد نیاز را مطابق با استانداردهاي بین المللی و با حفظ کیفیت مطلوب تولید کنند، کمبود و یا فقدان دانش و اطلاعات و تحقیقات بنیانی در زمینه نیازهاي فنی و مهندسی کشاورزي است . ایران تاکنون به شاخصی که براي ماشین آلات کشاورزي در نظر گرفته شده ، نرسیده است ، در حالی که بیشتر صنایع از لحاظ کمی وکیفی پیشرفت مطلوبی داشته و از چارچوب ساختار دولتی خارج شده اند. علاوه بر بحث فناوري ، مسایل اجتماعی و فرهنگی بهره برداران کشاورزي وکاربران ماشین هاي کشاورزي نیز از موانع موجود در توسعه مکانیزاسیون این بخش به شمار می رود. ساختار اجتماعی و فرهنگی جامعه روستایی ایران و دور ماندن بیشتر آنها از آثار تحولات علمی در زمینه پیشرفت هاي کشاورزي ، سبب شده تا شیوه تولید در بسیاري از روستاها همچنان مبتنی بر سنت ها و روش هاي ابتدایی باشد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

طرح توجیهی و کارافرینی تولید دستگاه ها و تجهیزات کشاورزی_1649757742_56760_8524_1838.zip0.69 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت