طرح توجیهی راه اندازی مرغداری و پرورش مرغ تخم گذار
طرح توجیهی راه اندازی مرغداری و پرورش مرغ تخم گذار

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی راه اندازی مرغداری - پرورش مرغ تخم گذار 48صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:


عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :............................................................................................................................ 4

فصل اول.................................................................................................................................. 5

معرفی طرح............................................................................................................................... 5

1-2-مشخصات محصول............................................................................................................... 6

1-1-2- نام و کاربرد محصول:........................................................................................................ 6

2-1-2-مشخصات فنی محصول...................................................................................................... 6

3-1-2-معرفی روشهای تولید......................................................................................................... 6

4-1-2-تشریح مختصر فرایند......................................................................................................... 6

فصل دوم.................................................................................................................................. 7

تعیین ظرفیت............................................................................................................................. 7

2-2-تعیین ظرفیت تولید............................................................................................................... 8

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی.......................................................................... 8

2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید............................................................................................ 9

2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی.......................................................................................... 9

فصل سوم............................................................................................................................... 10

معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 10

معرفی نیروی انسانی.................................................................................................................. 11

1-3-برآورد پرسنل تولیدی.......................................................................................................... 11

2-3-پرسنل اداری و خدمات........................................................................................................ 11

فصل چهارم............................................................................................................................ 12

هزینه ها................................................................................................................................. 12

معرفی هزینه ها........................................................................................................................ 13

برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................ 14

زمین محل اجرای طرح :............................................................................................................. 15

محوطه سازی :......................................................................................................................... 15

ساختمانها :............................................................................................................................. 16

میزان سرمایه گذاری :................................................................................................................. 16

محاسبه هزینه ها :...................................................................................................................... 17

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )............................................................................... 18

تاسیسات مورد نیاز :.................................................................................................................. 20

وسایل نقلیه :........................................................................................................................... 21

تاسیسات اداری :...................................................................................................................... 21

هزینه های قبل از بهره برداری :.................................................................................................... 22

هزینه های جاری :..................................................................................................................... 22

هزینه استهلاک :....................................................................................................................... 23

هزینه سوخت و انرژی :.............................................................................................................. 23

جمع هزینه های جاری طرح :....................................................................................................... 24

فصل پنجم.............................................................................................................................. 25

شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز............................................................................................. 25

تاریخچه پرورش مرغ :................................................................................................................ 26

تاريخچه پرورش مرغ در ايران....................................................................................................... 28

روش هاي گرمايشي................................................................................................................... 30

مزاياي دستگاه هاي گرم كننده تابشي در مرغداري ها........................................................................... 31

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی....................................................................... 32

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 32

کیفیت پوسته (shell Quality)................................................................................................... 33

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی.................................................................................. 34

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی....................................................................... 35

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: 35

۱- پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :.............................................................................................. 35

۲- کوتیکول(cuticle) :............................................................................................................ 36

۳- غشاهای پوسته (shell membranes) :................................................................................... 36

۴- PH بالای آلبومین:............................................................................................................... 36

۵- آنزیمهای ضد میکروب:......................................................................................................... 36

اهمیت آب در صنعت مرغداری..................................................................................................... 37

باکتری درحد قابل قبول.............................................................................................................. 38

ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ..................................................................................... 39

ساختمان شیمیایی تخم مرغ :........................................................................................................ 39

خواص بیوشیمیایی سفیده :........................................................................................................ 41

اوآلبومین (Ovalbumin ) :....................................................................................................... 41

کونالبومین ( Conalbumin ) :................................................................................................... 42

اووموکوئید ( Ovomucoid ) :................................................................................................... 43

فصل ششم.............................................................................................................................. 44

چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی............................................................................................ 44

جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید.......................................................................... 45

نتیجه گیری :........................................................................................................................... 47



خلاصه طرح :


در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی راه اندازی مرغداری - پرورش مرغ تخم گذار_1649656474_56646_8524_1620.zip0.42 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت