طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا
طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا 41صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.

فهرست مطالب:


عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :.............................................................................................................................................................. 4

فصل اول...................................................................................................................................................................... 5

کلیات........................................................................................................................................................................... 5

مقدمه :......................................................................................................................................................................... 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :............................................................................................................................... 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................................. 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :...................................................................................................................................... 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :.................................................................................................................................. 8

نام و کاربرد محصول................................................................................................................................................... 8

به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:..... 8

طبقه بندی محصول..................................................................................................................................................... 9

مزایا و دلایل تولید محصول......................................................................................................................................... 9

تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:.............................................................................................. 9

بسته بندی محصول................................................................................................................................................... 10

کالاهای قابل جانشین................................................................................................................................................ 11

بررسی بازار و قیمت فروش..................................................................................................................................... 11

بررسی روند تولید..................................................................................................................................................... 12

آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:......... 12

بررسی روند مصرف................................................................................................................................................. 12

بررسی روند واردات و صادرات.............................................................................................................................. 13

بررسی قیمت فروش محصول مشابه........................................................................................................................ 13

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13

معرفی روش های مختلف تولید................................................................................................................................ 14

تشریح فرایند تولید منتخب....................................................................................................................................... 15

1- تهیه خمیر:.......................................................................................................................................................... 15

2- بریدن و قطعه قطعه کردن:................................................................................................................................. 15

3- گرد کردن:........................................................................................................................................................... 16

4- زمان استراحت:................................................................................................................................................... 16

5- فرم دادن به خمیر:............................................................................................................................................ 16

فریز کردن خمیر:...................................................................................................................................................... 17

تهیه خمیر پیتزای کلفت:.......................................................................................................................................... 17

1- مخلوط کردن:...................................................................................................................................................... 17

2- تهیه خمیر:.......................................................................................................................................................... 17

3- رول کردن:.......................................................................................................................................................... 18

برش دادن خمیر:...................................................................................................................................................... 18

5- فریز کردن:......................................................................................................................................................... 18

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت............................................................................................... 18

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:............................................................. 19

HACCP و اهمیت آن:.......................................................................................................................................... 20

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد................................................................................................ 21

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک...................................................................................................... 22

مجوز های قانونی :.................................................................................................................................................... 23

مراحل صدور جواز تاسیس :.................................................................................................................................... 23

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس.......................................... 24

1- اشخاص حقيقی................................................................................................................................................ 24

2- اشخاص حقوقی............................................................................................................................................... 24

مدارك مورد نياز:...................................................................................................................................................... 24

اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 25

تعریف:...................................................................................................................................................................... 25

صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 25

مراحل صدور توسعه طرح :...................................................................................................................................... 26

فصل دوم................................................................................................................................................................... 27

روش انجام کار.......................................................................................................................................................... 27

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 28

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.................................................................................................. 28

نقشۀ استقرار ماشین آلات......................................................................................................................................... 29

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................... 30

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :................................................................................................................................. 30

فصل سوم.................................................................................................................................................................. 31

امور مالی طرح........................................................................................................................................................... 31

سرمایه گذاری ثابت طرح :....................................................................................................................................... 32

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 32

هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :................................................................................................... 33

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :............................................................................................................................... 34

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :....................................................................................................................... 35

وسایل اداري و خدماتی............................................................................................................................................ 35

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی....................................................................................................... 36

هزینه هاي قبل از بهره برداري................................................................................................................................. 36

هزینه سرمایه گذاری ثابت :...................................................................................................................................... 37

هزینه متغیر :.............................................................................................................................................................. 37

قیمت تمام شده محصول :........................................................................................................................................ 38

هزینه کل سرمایه گذاری........................................................................................................................................... 38

فصل چهارم............................................................................................................................................................... 39

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................... 39

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 40



قسمتی از متن :


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .



فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا_1649651341_56617_8524_1698.zip0.66 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت