دانلود طرح توجیهی پرورش و نگهداری اردک مادر گوشتی
دانلود طرح توجیهی پرورش و نگهداری اردک مادر گوشتی

توضیحات :

دانلود طرح توجیهی پرورش و نگهداری اردک مادر گوشتی 41 در قالب ورد قابل ویرایش.

****نکته تمام هزینه ها با توجه به تورم قابل تغییر هست و گاه رو به افزایش و گاه رو به کاهش است****پس این نکته رو باید در نظر گرفت***


فهرست برخی از مطالب و بخشی از متن :

خصوصیات عمومی اردک... 6

نژادهای اهلی اردک : 7

جایگاه اردک : 10

تغذیه اردک : 11

سایر نژادها 11

نژاد پکین Peckin. 11

نژاد روئن Rouen. 12

نژاد ایلسبوری Aylesbury. 13

نژاد آنکونا Ancona. 13

نژاد خالدار استرالیایی Australian Spotted. 14

نژاد هند شرقی Balck East Indies. 14

زرد Buff Orpington. 15

نژاد کال Call 15

نژاد کمپل Campbell 15





موضوع

پروژه کارآفرینی پرورش اردک مادر

(به ظرفیت 5000 قطعه در سال)

Entrepreneurship mother duck breeding project

نام استاد :

نام محقق :



فصل اول

کلیات






1- 1 مقدمه :

پروتئين ها حدود 8 تا 10 درصد جيره روزانه را از نظر مقدار کالري فراهم مي آورند. پروتئين ماده اساسي ساختمان بدن است و براي کارکرد اعضاي مختلف،تشکيل آنزيم ها و آنتي کور ها و ترميم بافت ها ضرورت دارد.پروتئين ها در گياهان و در گوشت به مقدار زيادي وجود دارد. پروتئين هاي حيواني در انواع گوشتهاي قرمز و سفيد،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهي،شير وفراورده هاي آن وجود دارند. پروتئين هاي حيواني، پروتئين کامل نام گرفته اند و علت آن به دليل وجود 8 اسيد آمنه اي است که بدن به تنهايي قادر به تهيه آنها نيست.

پروتئن هاي گياهي در انواع غلات و فراورده هاي آن (بيسکويت، نان،شيريني و...) و حبوبات
( عدس،نخود،لوبيا،باقلا،سويا و...) يافت مي شوند.

ميوه هاي خشک مانند گردو ،بادام ،فندق،بادام زميني نيز داراي مقداري پروتئين هستند ولي مقدار زيادي نيز چربي دارند که در رژيم هاي غذايي بايد توجه خاصي به مقدار مصرف آنها مبذول داشت.

يک فرد سالم بيش از حد آن هيچ تاثيري از نظر سلامتي بيشتر ندارد.ضمنا بايد يادآور شد ،کساني که پروتئين را از طريق گياهان به دست مي آورند ضعيف تر از افرادي که پروتئين حيواني مصرف مي کنند نيستند. در رژيم گياهخواري بايد دقت کرد که از انواع مختلف ميوه ها و سبزي ها و حبوبات در جيره غذايي استفاده کرد تا پروتئين هاي مورد نياز بدن تامين شود.

تمام مواد غذايي بطور خالص از پروتين نيستند بلکه با چربي و يا قند و فيبر... همراه مي شوند. مثلا پروتين گوشت با چربي ،پروتئيني که در نان وجود دارد با قند و بالاخره پروتئين شير با چربي و قند همراه است.

ضمنا پروتئين حيواني همراه با موادي نظير آهن (گوشت) کلسيم(شير و فراورده هاي آن)،ويتامين هاي گروه B (تخم مرغ) و املاحي نظير فسفر ويد و منيزيم (ماهي) مي باشد.

غلات و حبوبات که منع پروتئين گياهي به شمار مي روند،داراي املاح و عناصر معدني مانند منيزيم،فسفر،روي و منگنز هستند.


اردک

اردک یا مرغابی نامی است که معمولاً برای تعدادی از گونه‌های مرغابی سانان در خانواده پرندگان Anatidae به کار می‌رود. اردک‌ها به چندین زیرخانواده تقسیم می‌شوند. مرغابی‌ها اغلب پرندگان آبی هستند که بیشترشان کوچک‌تر از هم‏خانواده‌های غاز و قو هستند. مرغابی‌ها هم در آب دریا و هم در آب شیرین زندگی می‌کنند. اردک پرنده‏ایست تخم‏گذار که بیشتر در آب زندگی می‌کند. گونه‌های زیادی از اردک در دنیا هستند که هنوز شناخته نشده‌اند.این پرنده پر‌های چربی دارد تا با تماس به آب، پر‌ها خیس نشود و پرنده پس از خارج شدن از آب سنگین نشود.


1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

پرورش اردک مادر



محل اجرا :




1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن






1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که پرورش اردک مادر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های کشاورزی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.


1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .


1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 7 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

اردک یکی از اولین گونه‌های پرندگان است که توسط آدمی اهلی شده‌است و به نظر می‌رسد که نخستین بار، اهلی کردن آن در کشور مصر صورت گرفته‏باشد، زیرا در حفاری‌های به‏عمل‏آمده بر روی گور امنحوتب سوم، یکی از فراعنه‏ی باستانی مصر، که در حوالی ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد می‌زیسته‌است، تصویر یک اردک در بین گل‌های لوتوس مشاهده شده‌است، و گفتنی است که مصریان باستان یکی از اولین اقوام کهن بشری هستند که اقدام به جوجه‏کشی از این پرنده نمودند، و شاید علت توجه مصریان باستان به پرورش این پرنده، کانال‌های متعدد آبی و رودخانه طویل و ممتد نیل بوده‏باشد. امروزه نیز پرورش اردک به شدت در مصر متداول است.


خصوصیات عمومی اردک

اردک پرنده‌ای با بدن کشیده و پاهای کوتاه است که باعث می‌شود بدنش نزدیکِ زمین قرار گیرد. اردک از پرندگان نوک‏پهنی است که در جانورشناسی به آن‌ها لاملیورستر Lamelliorostere می‌گویند. درازا و حجم بال اردک نسبت به سایر طیور متوسط است و اردک اهلی بدین دلیل به خوبی نمی‌تواند پرواز کند. حرارت طبیعی بدن اردک ۷/۴۰ درجه‏ی سانتی‏گراد و تعداد نبض آن به طور متوسط ۳۱۲ دفعه در دقیقه و تعداد تنفسش ۱۶ – ۲۸ بار در دقیقه است. سرِ بزرگ و قطر منقار آن در بالا و پایین کم است. بدین ترتیب، از اتصال منقار به یکدیگر برجستگی خاصی از نیمرخ در آن‌ها دیده نمی‌شود. حجم منقار در اردک‌ها نسبت به سایر طیور و به‏خصوص غاز زیادتر است و سطح بیشتری را نسبت به سر و جثّه‏ی حیوان اشغال می‌کند. منقار در محل اتصال به سر نازک‏تر از قسمت آزاد است؛ ازاین‏رو تقریباًً به صورت یک بیلچه درآمده‌است. منقار از غشایی صاف و هموار پوشیده شده‌است که لبه‏ آن از یک قسمت شاخی پوشیده می‌شود. زبان در اردک قوی و عضلانی است و غدد چشائی فراوانی دارد که به‏وسیله‏ی آن‌ها می‏تواند تا اندازه‌ای طعم مواد غذائی را حس کند. گردن اردک کوتاه و قطر آن متوسط است. پرها تمام بدن اردک‌ها را پوشانده و غشای ضخیمی را در روی پوست تشکیل می‌دهد. این پرها به‏خوبی روغنی‌اند و این امر مانع از رسیدن آب و رطوبت به بدن آن می‌شود.

و.......


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

دانلود طرح توجیهی پرورش و نگهداری اردک مادر گوشتی_1645940487_55585_8524_1539.zip0.61 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت