ادبیات نظری تحقیق سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور
ادبیات نظری تحقیق سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور

ادبیات نظری تحقیق سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور در 16 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.


بخشی از متن :

مقدمه:

سير (Allium sativum) (Garlic) داراي يك پيشينه طولاني در استفاده داروئي مي باشد كه به آن در بيشتر از 2000 سال پيش در نوشتجات طب قديمي چين اشاره شده است. در چندين قرن پيش مصريها سير را براي درمان بسياري از بيماريهاي روده‎اي بكار مي‎بردند. آريستول و هايپورلكات (1915) به قدرت شفادهي سير اشاره داشتند و پاستور به خواص داروئي و ضد باكتريائي سير پي برده بود. علاوه بر خواص ضد باكتريائي آن كه به خوبي مكتوب شده است ، خواص ضد قارچي، ضد پروتوزوآئي و ضد انگلي آن هم مشخص شده است (4). مطالعات اخير بسياري از خواص درماني و پيشگيري كننده آنرا نشان دادند. در بسياري از اين مطالعات جيره‎هاي با كلسترول بالا و عصاره‎هاي غليظ شده سير بكار رفته است.

كلمه انگليسي Garvlic هم از Gar-Leak يا گياه نيزه‎دار آنگلوساكسونها منشا گرفته است كه اشاره به ساقه ميله‎اي گلدار آن دارد(6).

تا سال 1996 حداقل 1808 مورد مطالعه علمي از جنبه‎هاي مختلف شيميائي ، باليني، فارماكولوژيكي و اپيدميولوژيكي بر روي سير انجام شده است. مطالعات فارماكولوژيكي و باليني بر روي سير در زمينه اثرات ضد ميكروبي، اثرات ضد سرطان ، كاهش قند خون، تحريك سيستم ايمني، اثرات ضد التهابي و آنتي اكسيداني آن بوده است و بيشترين مطالعات سير هم در زمينه اثرات آن در تنظيم چربيهاي سرمي صورت گرفته است. چندين گزارش كلينيكي اثر سير را در كاهش كلسترول در انسانها شرح داده‎اند. بعضي از تحقيقات پيشنهاد كردند كه روغنهاي تجاري سير ، پودر سير و عصاره‎هاي سير موجود تجاري ممكن است كاهش دهنده كلسترول نباشند، اگرچه دلايل اين مطلب روشن نيست ولی به نظر مي رسد كه به این مطلب روش تهيه مكملهاي سير و پايداري تركيبات شيميائي و مدت مطالعه برمي‎گردد.نگرانيها در مورد سلامتي مصرف كننده از گوشت طيور و ارتباط بين چربي خوراك و بيماريهاي عروق قلبي و توصيه‎هاي انجام شده بوسيله انجمنهايي مثل انجمن قلب آمريكا، اهميت زيادي بر توليد گوشت كم چربي با كلسترول پائين قرار داده است ، بنابراين جاي تعجب ندارد كه تلاش براي كاهش چربي خوراك و مصرف كلسترول به سودمندي قابل ملاحظه‎ي عموم مردم و رضايت آنها منتهي شود(17) در اين بين اثرات سير خوراكي بر كلسترول و چربيهاي طيور و همچنين در عملكرد آنها توسط محققان مختلف مورد ارزيابي قرار گرفته است.

استفاده‎هاي داروئي از سير براي جلوگيري و درمان بيماريهاي عروق قلبي و كاهش فشار خون و كلسترول و به عنوان يك عامل ضد ميكروبي و عامل جلوگيري كننده از سرطان رايج مي باشد. عوامل اصلي فعال تشكيل دهنده سير چندين تركيب‎ حاوي سولفور است كه به سرعت جذب شده انتقال يافته و متابوليزه مي شوند. نتايج تعداد زيادي از آزمايشات نشان دادند كه سير غلظت كل كلسترول را در حدود 10 درصد كاهش داده و به ميزان مطلوبي نسبت HDL به LDL را تغيير مي دهد.

آزمايشات همچنين از موثر بودن سير به عنوان ملايم كننده فشار خون بالا حمايت كردند و اظهار داشتند كه سير فشار خون را در حدود 7-5 درصد كاهش مي دهد. همچنين سير از تجمع پلاكتي جلوگيري مي كند و فعاليت تجزيه فيبرين را تشويق مي كند و لخته‎ها را در بافتهاي آسيب ديده كاهش مي دهد. داده‎هاي in vitro اثرات ضد ويروسي و ضد باكتريائي آنرا گزارش كردند ولي اينها در آزمايشات انساني مورد ارزيابي قرار نگرفت. داده‎هاي محلي ، مطالعات in vitro و مطالعات بر روي حيوانات نشان دادند كه سير ممكن است در جلوگيري از تشكيل بعضي تومورها كمك كند (6).

- پيشينه استفاده از سير

سير براي هزاران سال جهت اهداف داروئي، پخت و پز و همچنين اهداف معنوي استفاده شده است. اين گياه در بيشتر مناطق جهان مي‎رويد، از آب و هواي مديترانه‎اي تاسيبري. مصريان قديم آنرا به صورت شكل رايج آن بكار مي بردند. قدرت دارئي و سحرآميز آن بر روي ديواره‎هاي معابد قديمي نوشته شده است.

سير بوسيله پزشكان يوناني و همچنين در طب بقراطي و جالينوسي استفاده شده است. همچنين به عنوان يك داروي تقويت كننده نيروي جنسي استفاده مي‎شده، به همين جهت در چين سير غذاي ممنوعه براي راهبان بودائي بوده است (6). سير به طور سنتي براي درمان گوش درد، جذام، تقويت شنوائي اسهال شديد ، يبوست و عفونتهاي انگلي و براي كاهش تب ، عفونتهاي زمان جنگ و تسكين دردهاي معده مورد استفاده بوده است. در طب قديم چين سير به a suan مشهور بوده است و به عنوان ماده گرم و تند با اثرات ويژه بر روي روده بزرگ، طحال و معده مورد توجه بوده است و از آن براي كاهش فشار خون ،‌درمان عفونتهاي انگلي، مسموميت غذائي و مقابله با تومورها و به عنوان ضد لخته ملايم استفاده مي كردند (8 و 28) .فروشندگان گياهان طبي عرب سير را براي درمان دردهاي شكم گاز معده كودكان، اسهال، ديابت ، عفونتهاي چشم، مارگزيدگيها، شوره سر و مرض سل توصيه مي كردند (25). گياهشناسان آفريقائي سير را براي درمان عفونتهاي تنفسي و عفونتهاي كرم روده ، استفاده مي‎كردند. بسياري از خانواده‎هاي آفريقائي روغن سير را براي درمان عفونتهاي گوش نوزدان بكار مي بردند (34). بعضي از جوامع قديمي سير رابه عنوان يك داروي ازدياد قاعدگي يا عاملي براي سقط هاي جنيني عنوان كردند (64) . در قرن 19 پزشكان آمريكائي ، استنشاق سير را به عنوان درماني براي مرض سل توصيه كردند. Louis Pastear (1858) خاصيت ضد عفوكنندگي سير را شرح داد و Albert Schweitzer آنرا براي درمان اسهال خوني در آفريقا بكار برد (72).

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

ادبیات نظری تحقیق سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور_1615634049_46840_8524_1663.zip0.03 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 19,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت